Szemhéj tetoválás - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Szemhéj tetoválás

A szem szépségének kiemelésére szolgál

A szemhéj tetoválás a szem szépségének kiemelésére szolgál. Optikailag nagyítja a szemet, szép keretet ad, kifejezőbbé teszi a pillantást. A sminktetoválások közül a szemhéj tetoválás az, ami minden nőnek  jól áll. A szemét mindenki hangsúlyozza, aki legalábbis sminkeli magát. Vagy szemceruzát, vagy spirált használ a szeme kiemelésére. 

A szemhéj tetoválás ezt segíti elő, hogy a nap minden szakában a szemünk ki legyen emelve, ne kelljen félni az elkenődéstől, elmaszatolástól. Profi géppel, profi tudással olyan kontúrvonalat tudunk készíteni a vendégeinknek, ami ceruzával, tussal nem biztos hogy elkészíthető.

A tökéletesen szép eredményhez hozzátartozik a szempillák közötti rész kitöltése, ami gyönyörűen megsűríti a szempillánkat. Ez történhet felül és alul is. 


A szemhéjtetoválás történhet
Szempillasűrítéssel, ezzel a módszerrel a szempillák közé kerül a festék, ezáltal kifejezőbbé, sűrűbbé válik a szempilla,ez a legtermészetesebb szemkihúzás. Ez történhet az alsó és a felső szemhéjnál is.

A vékony vonalnál a szempillák közé is kerül szintén a festék, csak már egy vékony vonalat pigmentálunk a szempillák tövébe.

Klasszikus, vastagabb vonallal, ezáltal erőteljes, határozott tusvonal hatást érünk el. Ez nagyon szépen kiemeli, nagyítja a szemet. 

A tetoválást minden esetben előrajzolás előzi meg, a vendéggel egyeztetve nézzük meg, kinek melyik forma, vastagság a legmegfelelőbb. A tetoválás előtt érzéstelenítés történik, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a kezelés.


Hogy sminked kiállja az idő próbáját
szemhéj tetoválás Reggel tökéletesen megcsináltad a sminked, de a változékony időjárás közbeszólt, és mire a munkahelyedre értél, már teljesen elmosódott a festék. Ha Neked is ismerősek az ehhez hasonló történetek, akkor van egy jó hírünk: a sminktetoválással megoldódnak az ilyen problémák!

A sminkelés során talán a legfontosabb a szem kiemelése, hiszen a csábos tekintet minden hölgy álma. Figyelmedbe ajánlom a különböző szemhéj tetoválási technikákat, melyekkel divatos, tartós szemhéjsminket hozhatunk létre:

  • A füstös szemhéjsatírozás olyan hatást kelt, mintha óvatosan elsatíroznánk egy ceruzával húzott vonalat.
  • A színes személysatírozás esetén különböző színeket is használhatunk, melyek egymásba oldódnak. A butterfly satírozás több színnel készül, így változatos, mégsem tolakodó hatást kelt.
  • Emellett kiváló megoldás a szempillasűrítés vékony, vagy hagyományos tusvonallal.

Sminktetoválással
kapcsolatos tudnivalókért böngészd át a weboldalunkat, és bátran keress fel minket!

További Szolgáltatásaink

Sminktetoválás
Sminktetoválás

A sminktetoválás a mai kozmetika egyik legnagyobb jótéteménye.

Tovább
Testkezelések
Testkezelések

Flabélos vibrációs tréner, hullámmasszázs, rádiófrekvenciás zsírbontás, Wiener kozmetikumok.

Tovább
Szőrtelenítés
Szőrtelenítés

IPL szőrtelenítés és piladerm enzimes tartós szőrtelenítés.

Tovább
Őssejt stimulációs hajkezelés
Őssejt stimulációs hajkezelés

Világújdonság! Nagyon sok embernek, nőknek, férfiaknak egyaránt okoz problémát a hajhullás. A haj nem csak dekorációs kellék, hanem sokkal több annál. Kifejezi személyiségünket, a fiatalság, vitalitás , egészség érzetét kelti.

Tovább
Egyéb szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink

Füllyukasztás, piercingek, 3D műszempilla szempilla dauer, tincses műszempilla.

Tovább
Videóink
Videóink

Videók

Tovább