Tartós szőrtelenítés

Manapság létezik több módszer is a tartós szőrtelenítésre, de mind közül a leghatékonyabb a lézerrel végzett kezelés. Ha nem tudjuk a lézeres szőrtelenítést alkalmazni nálad különböző okok miatt, akkor kiváló módszer a tartós szőrtelenítésre az Epiladerm rendszer is.

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

EPILADERM

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Tartós-végleges szőrtelenítés lézeres szőrtelenítő géppel

Nagyon sok szőrtelenítő kezelést végzünk villanófénnyel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk a szőrtelenítő eljárásokban.

Szalonunkban lézeres készülékkel végezzük a szőrtelenítő kezeléseket. Mivel a lézer  csak az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat képes elpusztítani, ezeket a kezeléseket többször meg kell ismételni, hogy minden egyes szőrszálra kifejtse hatását, kb. 8-10 kezelésre van szükség. Persze, ha valakinek hormonális problémája van – ami leginkább az arcszőrzetben jelentkezik – akkor több kezelésre is szükség lehet.

MIÉRT EZT A MÓDSZERT VÁLASZD?

Mert nem kell minden nap a borotválással bajlódni.

Mert hosszú évekre megszabadít a nemkívánatos szőrszálaktól.

Mert nem lesznek benőtt szőrszálak, begyulladt szőrtüszők

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS MENETE

A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, átbeszéljük a kezelést, részletes felvilágosítást adunk a vendég problémájának megfelelően.

Ezután felvesszük az adatokat, meghatározzuk a bőrtípust.

A lézeres szőrtelenítés során kezelni kívánt területet leborotváljuk (előtte fontos, hogy lássuk a szőr mennyiségét, milyenségét), a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk.

Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következik, amely során a vendég védőszemüveget visel.

A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függ. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.

A kezelés előtt egy nappal borotváld le a kezelendő felületet, mert így eredményesebb lesz a kezelésünk, ugyanis a szőr antennácska sikeresebben vezeti le az energiát a szőrtüszőbe.

 A lézeres szőrtelenítő eljárást kizárólag szakképzett kezelők végezhetik egy lézeres vizsga letétele után. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a lézeres szőrtelenítő eljárás biztosan szakszerűen legyen elvégezve, és ne fordulhasson elő semmilyen komplikáció.

Jelentkezz be most egy ingyenes konzultációra minden kötelezettség nélkül!

EPILADERM

Enzimes tartós szőrtelenítés

Epiladerm

enzimes, cukorgyantás szőrtelenítési

eljárás a világos, vagy szőke szőrökre!
Ha nem tudjuk a lézeres szőrtelenítést alkalmazni nálad különböző okok miatt, mint pl. a szőröd színe nem megfelelő, vagy babát vársz, akkor kiváló módszer a tartós-végleges szőrtelenítésre az Epiladerm rendszer.

A KEZELÉS MENETE

Először a primer zsírtalanítóval előkészítjük a bőrt.

A megfelelő, kb. 1 – 2 mm-es szőrt leszedjük a cukorgyantával a szőrnövekedéssel megegyező irányba. Ez azért fontos, mivel a cukorgyantától sokkal kevesebb szőrszál törik be a szőrtüszőbe, így nem zárja el a szőrszál az enzim útját.

Rögtön a gyantázás után bekenjük a két fázisú enzimmel a bőrt, majd lehetőség szerint rámegyünk néhány percig ultrahanggal a jobb bejutás érdekébe.

A maradék enzimet bemasszírozzuk a bőrbe, mely nem csak tartósan szőrtelenít, hanem egyben ápolja is a bőrt.

Otthoni utóápoló termékeket ajánlunk. Sikeres és tartós eredmény érdekében a teljes kúrát végig kell vinni, így a teljes szőrnövekedési fázist lefedjük.

Ahhoz, hogy az optimális eredményt elérjük minimum 12 kezelésre van szükség, melyet 2 – 6 hetente végezzünk el, természetesen ez függ az egyéni adottságoktól és az elfogadható eredmény megítélésétől. 3 – 5 kezelés után láthatóan csökkenni fog a szőr mennyisége, viszont ennek mértéke függ az egyén genetikájától, ezért a szükséges kezelés mennyisége egyénenként változhat.

AZ ENZIMATIKUS SZŐRTELENÍTÉSRŐL ÉS A SZŐRNÖVEKEDÉS TERMÉSZETÉRŐL

Néhány esetben a vendég átmenetileg azt érzékelheti, hogy fokozódik a szőrnövekedése az első kezelések után, mivel a teste így reagál az enzimatikus kezelésekre. Ez azonban még hatékonyabb és láthatóbb eredményeket fog hozni a későbbi kezelések során.

Ugyanabban az időben, nem mindegyik szőrszál kerül az anagén fázisban, vannak úgynevezett alvó szőrszálak, melyek csak a következő kezelésre, vagy jó pár hónap múlva kerülnek ebbe a fázisba. A szőrnövekedés mértékét számos tényező és hormon befolyásolja, ilyen például a terhesség, gyógyszeres kezelések, stressz, mindezek kihatással lehetnek a kezelés menetére és hatékonyságára.

A fentebbiek miatt az újonnan kinőtt szőrszálak (alvó szőrszálak) fenntartó, utókezelő EpilaDerm® kezeléseket tehetnek szükségessé. A képzett EpilaDerm® kozmetikus megbecsüli a kezelések megkezdésekor a legoptimálisabb ismétlési periódust, majd néhány kezelés után, értékelve a vendég egyedi reakcióját, megváltoztathatja az ismétlési periódus hosszát.

A kezelést 3 – 4 hetente végezzük az arcon, és 6 – 8 hetente a testen.

Próbáld ki nálunk!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem