Tartós szőrtelenítés

Manapság létezik több módszer is a tartós szőrtelenítésre, de mind közül a leghatékonyabb a lézerrel végzett kezelés. Ha nem tudjuk a lézeres szőrtelenítést alkalmazni nálad különböző okok miatt, akkor kiváló módszer a tartós szőrtelenítésre az Epiladerm rendszer is.

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Tartós-végleges szőrtelenítés lézeres szőrtelenítő géppel

Nagyon sok szőrtelenítő kezelést végzünk villanófénnyel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk a szőrtelenítő eljárásokban.

Szalonunkban lézeres készülékkel végezzük a szőrtelenítő kezeléseket. Mivel a lézer  csak az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat képes elpusztítani, ezeket a kezeléseket többször meg kell ismételni, hogy minden egyes szőrszálra kifejtse hatását, kb. 8-10 kezelésre van szükség. Persze, ha valakinek hormonális problémája van – ami leginkább az arcszőrzetben jelentkezik – akkor több kezelésre is szükség lehet.

MIÉRT EZT A MÓDSZERT VÁLASZD?

Mert nem kell minden nap a borotválással bajlódni.

Mert hosszú évekre megszabadít a nemkívánatos szőrszálaktól.

Mert nem lesznek benőtt szőrszálak, begyulladt szőrtüszők

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS MENETE

A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, átbeszéljük a kezelést, részletes felvilágosítást adunk a vendég problémájának megfelelően.

Ezután felvesszük az adatokat, meghatározzuk a bőrtípust.

A lézeres szőrtelenítés során kezelni kívánt területet leborotváljuk (előtte fontos, hogy lássuk a szőr mennyiségét, milyenségét), a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk.

Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következik, amely során a vendég védőszemüveget visel.

A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függ. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.

A kezelés előtt egy nappal borotváld le a kezelendő felületet, mert így eredményesebb lesz a kezelésünk, ugyanis a szőr antennácska sikeresebben vezeti le az energiát a szőrtüszőbe.

 A lézeres szőrtelenítő eljárást kizárólag szakképzett kezelők végezhetik egy lézeres vizsga letétele után. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a lézeres szőrtelenítő eljárás biztosan szakszerűen legyen elvégezve, és ne fordulhasson elő semmilyen komplikáció.

Jelentkezz be most egy ingyenes konzultációra minden kötelezettség nélkül!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem