HIFU kezelés

HIFU kezelés

Mi is az a HIFU ( ( High Intensity Focused Ultrasonic ) kezelés?

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kezelés egy olyan nem invazív szépségápolási eljárás, amelyet általában az arcon és a nyakon alkalmaznak a bőr feszességének és rugalmasságának javítására, így fiatalosabb és ránctalanabb bőrt eredményezve.

GYORS EREDMÉNYEK

NINCS MELLÉKHATÁS

NON - INVAZÍV ELJÁRÁS

FESZESEBB, RUGALMASABB, SIMÁBB ARC, TOKA ÉS NYAK EGY KEZELÉSI ELJÁRÁSSAL!

Hogyan lehetséges ez?

A HIFU kezelés során az ultrahang energiát nagyon pontosan és koncentráltan irányítjuk a bőr bizonyos rétegeire anélkül, hogy a felszíni rétegeket érintené. Az ultrahang hullámok áthatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, eljuttatva a megfelelő mélységbe, ahol a kollagén- és elasztinrostok találhatók.

Amikor az ultrahangenergia eléri ezeket a rétegeket, az ott lévő szövetek melegedni kezdenek, ami stimulálja a kollagén termelődését. A kollagén a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős fehérje, így a növekedésével és újratermelődésével a bőr feszesebbé válik, és csökkennek a ráncok, finom vonalak. Az elasztin is hozzájárul a bőr rugalmasságához és fiatalos megjelenéséhez.

A HIFU kezelés általában egy viszonylag gyors és fájdalommentes eljárás, és nincs szükség gyógyulási időre. A kezelés után azonban néhány napig enyhe bőrpír, duzzanat és érzékenység jelentkezhet az alkalmazott területen, de ezek általában rövid időn belül elmúlnak.

hifu

A bőr öregedésének folyamata

A bőr öregedése összetett folyamat, amelyet számos belső és külső tényező befolyásol. Ezek közé tartoznak genetikai hajlam, életmód, környezeti hatások és hormonális változások is.

– A bőrsejtek anyagcseréje lassul, ami csökkenti a kollagén és elasztin termelését, ezáltal a bőr feszességét és rugalmasságát.
– A faggyúmirigyek aktivitása is csökken, ami száraz bőrt eredményezhet.
– Az epidermisz (felső bőrréteg) ritkábbá válik, ami a bőr vékonyabbá válását eredményezi.
– A sejtek regenerálódási képessége csökken, ami lassabb sebgyógyulást és hajlamosabbá teszi a ráncok kialakulását.

– Az UV-sugárzás károsítja a bőr sejtjeit, károsítja a kollagén és elasztin rostokat, és hozzájárul a ráncok, pigmentfoltok kialakulásához.
– A dohányzás is károsítja a bőrt, mivel szűkíti az ereket és gátolja a megfelelő véráramlást a bőrben.
– A rossz táplálkozás és a stressz szintén negatívan befolyásolja a bőr állapotát, mivel ezek gyulladásokat okozhatnak és ronthatják az általános egészséget.

lassuló anyagcsere

Tapasztalod magadon az alábbi tüneteket?

Az arc öregedésének jelei és tünetei különbözőek és változatosak lehetnek:

1. Ráncok és finom vonalak megjelenése: Ez a legjellemzőbb jele az arc öregedésének. A ráncok megjelenhetnek a homlokon, a szem körül (szarkalábak), az orr körül, az ajkak körül, valamint az állon és a dekoltázson is.

2. Bőrfeszeség csökkenése: Az öregedéssel a bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét. Ez a bőr megereszkedéséhez és petyhüdtségéhez vezethet, különösen az áll- és nyakterületen.

3. Szárazság és fakóság: Az öregedés során a bőr elveszítheti nedvességtartalmát, ami szárazsághoz, fakóbb megjelenéshez és néha még hámláshoz is vezethet.

4. Bőrhibák: Az öregedéssel a bőr hajlamosabb lehet a pigmentfoltok, szeplők, érdes foltok és egyéb bőrhibák kialakulására.

5. Elasztin és kollagén elvesztése: Az öregedéssel a bőr elasztin- és kollagéntartalma csökkenhet, ami hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának elvesztéséhez.

6. Táskás szemek és duzzanatok: Az öregedéssel a bőr alatti zsírréteg vékonyabbá válhat, ami az arcon lévő csontokon és izmokon keresztül jól láthatóvá teheti a szemek és az arcbőr alatti duzzanatokat.

7. Csökkent kontúrok: Az arc kontúrjai lehetnek kevésbé meghatározottak, és a toka és állkapocs területe elveszítheti teltségét, feszességét.

arc öregedésének jelei

A HIFU KEZELÉS EZEKRE A PROBLÉMÁKRA TÖKÉLETES MEGOLDÁST TUD NYÚJTANI!

Már szalonunkban is elérhető a szolgáltatás!

Miért ajánljuk a HIFU arckezelést?

Nem invazív

A HIFU kezelés nem igényel sebészeti beavatkozást vagy bőrmetszéseket. Az ultrahangenergiát helyileg és pontosan irányítjuk a bőr mélyebb rétegeire, anélkül hogy károsítanák a felszíni rétegeket. 

Tartós eredmények

A HIFU kezelés általában tartósabb eredményeket biztosít, mint például a ráncfeltöltések vagy bőrfiatalító injekciók. A kollagén és elasztin termelődése hosszabb távú folyamat, így a kezelés hatásai hónapokig, sőt akár évekig is fennmaradhatnak.

Bőrfeszesítés és ránctalanítás

A HIFU kezelés stimulálja a kollagén és elasztin termelődését a bőrben, ami fokozza annak feszességét és rugalmasságát. Ennek eredményeként csökkentheti a ráncokat és finom vonalakat, valamint javíthatja az arc kontúrjait.

Gyors és kényelmes

A HIFU kezelés általában gyorsan elvégezhető, és nincs szükség hosszadalmas gyógyulási időre és mellékhatásai sincsenek. A legtöbb páciens kényelmesen érzi magát a kezelés alatt és azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.

Mire számíthatsz a kezelés után?

N

A ráncok, szarkalábak elhalványulnak

N

Feszesebbé, tónusosabbá válik az arcbőr

N

Megemelkedik az arc

N

Nincs fájdalom, kellemetlenség, bevérzés vagy mellékhatás

N

Csökken a toka, ezáltal az állvonal élesebbé válik

N

Az orr és ajak körüli barázdák mélysége csökken

N

Megemelkedik a szemöldök

N

Feszesebbé válik a nyak bőre

hidratálás

Hány kezelésre van szükség?

A szükséges kezelési szám és gyakoriság a HIFU kezelés hatékonyságától és az egyéni bőrtípustól függ. Ha az arcodnak vagy a kezelt területnek már jelentős mértékű feszességvesztése van vagy mélyebb ráncok vannak jelen, valószínűleg több kezelésre lehet szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

Az egyén egyedi igényeitől és céljaitól függően lehet, hogy több vagy kevesebb kezelésre van szükség. Néhányan csak enyhe feszesítést és frissítést szeretnének elérni, míg mások nagyobb változásokat szeretnének elérni az arcuk megjelenésében. A bőr típusa is befolyásolhatja a kezelés hatékonyságát és a szükséges kezelések számát. Például a vastagabb, rugalmasabb bőr lehet, hogy kevesebb kezelést igényel, míg a vékonyabb, erősebben öregedett bőr több kezelést igényelhet.

Az esetek döntő többségében az enyhe ödéma miatt az eredmény már a kezelést követően azonnal látható. A természetes megfiatalodási folyamat azonban 3 – 6 hónapig is eltarthat és a végleges eredmény ekkorra válik teljesen láthatóvá. Fontos tudni, hogy ez az eljárás más, mint a plasztikai sebészeti beavatkozás. Ez vágás nélkül ad jó, természetes hatású eredményt. További előnye, hogy idegen anyag beültetésére nem kerül sor.

Hogyan zajlik a kezelés folyamata?

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kezelés általában az alábbi lépések szerint zajlik:

1. Konzultáció: Az első lépés általában egy konzultáció a szalonunkban. Ezen a találkozón megbeszéljük az egyedi igényeidet, céljaidat és válaszolunk minden kérdésedre a kezeléssel kapcsolatban. Felmérjük a bőröd állapotát és megállapítjuk, hogy a HIFU kezelés alkalmas-e a számodra.

2. Előkészítés: A kezelés előtt a bőrt általában megtisztítjuk, és néha helyi érzéstelenítő krémet alkalmazunk az esetleges kényelmetlenség csökkentése érdekében.

3. Kezelés: A HIFU kezelést általában egy speciális eszközzel végezzük, amely ultrahang energiát bocsát ki a bőrbe. Pontosan és céltudatosan irányítjuk az ultrahanghullámokat a kezelt területre. 

4. A kezelés ideje: A HIFU kezelés általában viszonylag gyors, és az alkalmazott terület nagyságától függően 30-90 percig tarthat.

5. Gyógyulási idő: A kezelés befejezése után általában nincs szükség gyógyulási időre. Az alkalmazott területen lehet enyhe bőrpír vagy duzzanat, de ezek általában rövid időn belül elmúlnak.

6. Utókezelési utasítások:  Utasításokkal látunk el az otthoni ápoláshoz és a bőrápolási rutinjaid folytatásához. Fontos, hogy kövesd ezeket az utasításokat, hogy növeld a kezelés hatékonyságát.

Fontos, hogy szalonunkban a kezelést képzett és tapasztalt szakember végezi, aki megfelelően képzett és jártas a HIFU eljárásban. 

hifu

Próbáld ki nálunk!

Milyen területeket lehet kezelni?

N

Toka, áll alatti terület

N

Teljes áll

N

Nyak

N

Szemkörnyék

N

Szemöldök

N

Homlok

N

Arc

N

Dekoltázs

kezelés

ELLENJAVALLATOK

Q

Terhesség, szoptatás

Q

Epilepszia

Q

Fém implantátum a kezelt terület felett, szívritmus szabályozók

Q

Rosszindulatú daganat

Q

Lázas állapot

Q

Sebes, gyulladt bőrfelület

Q

Vese, máj betegség

Q

Szteroid terápia

Q

Cukorbetegség

ÁRLISTA

HIFU kezelés

 

HIFU kezelés- nagy intenzitású fókuszált ultrahang arcfiatalításra

ÁRAK

Teljes arc

70 000 Ft

Teljes arc-nyak

78 000 Ft

Teljes arc-nyak-toka

90 000 Ft

Teljes arc-nyak-toka-dekoltázs

105 000 Ft

Próbáld ki nálunk!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem