RÓLUNK

Üdvözlünk az oldalunkon, szeretnénk ha megismernél bennünket!

Mi, az Erika szépségszalon munkatársai azért vagyunk, hogy Neked a legjobb tudásunk szerint olyan kezeléseketeljárásokat ajánljunk, ami biztosan a segítségedre lesz a különféle problémáidra, és kellemes környezetben valóban hatásos, komoly kozmetikai kezeléseket nyújtsunk Neked. Biztosan szereted a kényeztetőkellemesnyugodt környezetben eltöltött perceket, órákat, nálunk ezt is megkaphatod, de orvosi szintű beavatkozasok is megtalálhatók a palettánkon.Nálunk biztonságban érzheted magad, titkaid, amiket gyakran ránk bízol, köztünk marad. Mi nem szeretjük a pletykálkodást, kérjük Te sem tedd, ha hozzánk érkezel. 

BEMUTATKOZÁS

1990-ben nyitottam egy pici kozmetikát a város szélén. Nagyon szerettem ezt a kicsi szalont, ahol a fiaim születése után visszazökkentem ebbe a gyönyörű szakmába. Kimondhatatlanul jó érzés volt fogadni az első vendégeket a saját szalonomban, erre máig emlékszem.

Hamar rájöttem, hogy talpon maradni csak folyamatos fejlesztésseltanfolyamokkal, képzésekkel lehet, de ez nem csak követelmény volt számomra, hanem belső indíttatás is! Mindig szenvedélyesen szerettem a munkámat, ami folyamatosan arra sarkallt, hogy kövessem a szépség szakmában megjelenő új tendenciákateljárásokatvívmányokat.

Ezt teszem a mai napig is, akár a kozmetikát, akár a sminktetoválást nézzük. Már-már megszállottja vagyok a tanulásnak, a képzéseknek, erre nem sajnálom sem az időmet, sem a pénzemet. Elmondhatom, hogy a munkám a hobbim is egyben, és ebben nagyon szerencsésnek érzem magam. Hisz ismeritek a mondást, akinek a hobbija a munkája, az nem is dolgozik. 🙂

BENCSIK ERIKA

Szalon vezető tulajdonos, kozmetikus mester 

Mára már egy belvárosi patinás épületben, egy 70m2 exkluzív szalonban várom a kedves vendégeimet. A külső ne tévesszen meg senkit, az áraim megfizethetőek, mivel szeretném a szolgáltatásaimat széles körben alkalmazni, illetve mindenki számára elérhetővé tenni!

Szalonomban csúcstechnológiákat alkalmazok, és nyomon követem a legújabb kezelési eljárásokat, néhány szolgáltatásom a régióban egyedülálló! Ilyen pl. lézeres mezoterápia, a Dióda orvosi végleges szőrtelenítés, a rádiófrekvenciás arc fiatalításdermarolleres ránctalanítás, lipo-lézeres zsírbontás,  és még sorolhatnám.

Régóta, kb. 20 éve foglalkozom tanulóképzéssel, a fiatal lányok mindig friss erőt, fiatalos hangulatot varázsolnak a szalonomba. A kollégáimat is a tanulóim közül választom ki, így biztosan az én metódusomat képviselik ők is. Akkreditált képzőhely vagyok, ami egy nagyon szigorú követelmény rendszert kíván meg az oktatóktól. Várom azok az érettségizett lányok jelentkezését, akiket érdekel ez az izgalmas és gyönyörű, de egyben nagyon nőies szakma!

MIÉRT A MI SZALONUNKAT VÁLASZD?

 • Mert igényes, exkluzív helyen szépülhetsz.
 • Mert biztos lehetsz benne, hogy nálunk teljes diszkréció fogad, mi nem szivárogtatunk ki semmilyen információt Rólad.
 • Mert kedvesen, mosolygósan fogadunk.
 • Mert tisztaság, kellemes környezet, barátságos személyzet fogad.
 • Mert nem kell szoronganod ki tudod-e fizetni a kezelést, a Neked mindenben megfelelő szolgáltatásban részesülsz.
 • Mert biztos lehetsz benne, hogy a legújabb, a Neked legmegfelelőbb kezelésekkel várunk Téged.
 • Mert kávéval, kapucsínóval,teával,ásványvízzel várunk Téged.
 • Mert nálunk Te vagy a legfontosabb.

KIEMELT TANFOLYAMAIM

 • Mestervizsga.
 • Sminktetováló alaptanfolyam.
 • Long-time-liner alaptanfolyam.
 • Púderes szemöldök tetoválás
 • Butterfly szemhéjsatírozás tanfolyam
 • Ajaksatír tanfolyam
 • Mélyhámlasztás tanfolyam
 • IPL villanófény tanfolyam.
 • Lézer tanfolyam.
 • Rádiófrekvenciás tanfolyam.
 • Image orvosi hámlasztás tanfolyam.
 • Miaomei masszázs tanfolyam.
 • Dermaroller tanfolyam.

ENGEDJÉTEK MEG, HOGY BEMUTASSAM A VELEM DOLGOZÓ LÁNYOKAT

Kozmetikus

Nagy Mirella 2020 óta dolgozik szalonunkban kozmetikusként. Salgótarjánban tanulta ezt a gyönyörű szakmát, majd el is végezte kiváló eredménnyel! Mirella, akit mi Rellának hívunk, egy kedves, cserfes kislány. Imádja az állatokat, több kutyusa, és egyéb állata is van, szeretettel beszél róluk. Nagyon ügyes szakmailag, nagyon akar, nagyon érdekli a munkája. Kedves, aranyos a vendégekkel, igyekszik mindenben a  legjobb tudását adni. Amióta nálunk van, több tanfolyamot is elvégzett, a 1-2-3 D szempillaépítőt, szempilla liftinget. Csacsogó, kedves természetével hamar levesz Téged is a lábadról, ne aggódj, ha kedved van, tudsz vele csacsogni bármiről. Ha viszont pihenésre, kikapcsolódásra vágysz, ő hamar megérzi, és hagy pihenni. Gyere, ismerkedj meg vele Te is! 

Recepciós

Győri Judit, beceneve Judit laughing, immár 4-ik éve dolgozik a szalonunkban recepciós és személyi asszisztens munkakörben. Egy nagy váltást követően, (könyvesbolti üzletvezető) került hozzánk. Mivel már régen ismertem őt, úgy gondoltam, hogy remekül betöltené ezt a már sürgetővé vált munkakört a szalonunkban. Nem is csalódtam. Judit kedves, szerény, nagyon türelmes, béketűrő, ami néha -néha elkel bizony, hiszen emberekkel foglalkozunk. Van egy tündéri kisfia Áron, akire már lassan kollégaként fogunk tekinteni. smile Judithoz bátran fordulhatsz, ő kezeli az időpontokat, az ő kellemes hangja szólal meg a telefonban. (9-17 óráig) Judit nagyon szereti a természetet, szívesen olvas, de elsősorban Anyuka, nem is akármilyen! Bármilyen kérdésed, kérésed volna, Judit mindent meg fog tenni, hogy segítsen neked. Soha nem felejti el hozzátenni a bejelentkezéskor, hogy: Várunk szeretettel! És ezt mi is így gondoljuk! 

Recepciós

GYERE, LÁTOGASS MEG MINKET, VÁRUNK SZERETETTEL!

SZÍNVONALAS SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁLÓ KOZMETIKÁT KERESEL? JÓ HELYEN JÁRSZ!

Problémás az arcbőröd, és ügyes kezű, tapaszalt kozmetikust keresel rendszeres arckezelésekhez? Szeretnéd kényeztetni a tested és a lelked színvonalas kozmetikai szolgáltatásokat igénybe véve? Ha a kérdésekre igennel válaszoltál, van számodra egy jó hírünk, hiszen nem kell tovább kutatnod, hogy megtaláld a tökéletes kozmetikát

Kozmetikánk magas színvonalú szolgáltatásokkal várja azokat a vendégeket, akik tisztában vannak azzal, hogy az ápolt megjelenés egyik alapvető feltétele a tiszta, egészséges arcbőr és ahhoz, hogy ez mindig adott legyen, bizonyos időközönként kozmetikai kezeléseken kell részt venniük. Mivel fontosak számunkra vendégeink, folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink kínálatát, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára szükséges szépészeti és kozmetikai kezeléseket, hiszen mindenki bőre különböző törődést igényel. 

Tekintsd meg kozmetikánk szolgáltatásait, és válaszd ki a számodra szükséges kezelést, majd jelentkezz be hozzánk elérhetőségeinken! Várunk szeretettel!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem