Meso injektor kezelés

Meso injektor – Skin booster arckezelés

Mi is az a Meso injektor – Skin booster arckezelés?

Fedezd fel a forradalmi módszert a bőrápolásban! A Meso injektor és Skin Booster kezelések elérhetőek már nálunk is, hogy újradefiniálják a szépségápolást. Ez az innovatív eljárás nem csupán hidratálja és felfrissíti a bőrt, hanem fiatalító hatással is bír. Hidratáló hatóanyagokat, mint például a hialuronsavat, finoman és hatékonyan juttatjuk be a bőrbe, egy speciális vakuumtechnológiával és apró tűszúrások segítségével. Ismerd meg a bőrápolás új dimenzióját!

GYORS EREDMÉNYEK

NINCS MELLÉKHATÁS

NON - INVAZÍV ELJÁRÁS

VISZLÁT RÁNCOK ÉS MEGERESZKEDETT ARCBŐR – HELLÓ SIMÁBB, FESZESEBB ÉS FIATALOSABB ARC!

Hogyan lehetséges ez?

A Meso injektor kezeléseket általában az arc, nyak, dekoltázs vagy kézfej területén alkalmazzák. Céljuk, hogy feljavítsák a bőr textúráját, megfelelő hidratáltságot és rugalmasságot biztosítsanak, miközben csökkentik a finom vonalakat és ráncokat. Ezek a kezelések nem sebészeti eljárások, és viszonylag gyorsan elvégezhetők szakemberünk által.

A vákuumos mezoterápia egy esztétikai eljárás, melyben a hagyományos mezoterápiás tűs kezeléshez vákuumot alkalmaznak. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a bőr kissé megemelkedjen, miközben a tűk bejuttatják a hatóanyagot a bőrbe a kezelt területen.

Ez a megközelítés hozzájárulhat a hatóanyagok eredményesebb eloszlásához a bőrben, mivel a vákuum növelheti a bőr áteresztőképességét és javíthatja a hatóanyagok felszívódását. Ennek a kezelésnek az előnye, hogy a hatóanyagokat mélyebbre és hatékonyabban lehet juttatni a bőrbe, anélkül, hogy a beavatkozás kellemetlenséget okozna.

meso-injektor kezelés

Arcfiatalítás hialuronsavval: Az öregedés elleni küzdelem titka

A hialuronsav egy természetes anyag, mely megtalálható a testben, főként a bőrben, az ízületekben és a szemek üvegtestében. Számos fontos szerepet tölt be a szervezet működésében és különféle egészségügyi és esztétikai célokra használják.

Legfontosabb tulajdonsága a hidratálásban rejlik, hiszen nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ezáltal segít megőrizni a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és feszességét. Az öregedéssel azonban a hialuronsav szintje csökken a szervezetben, ami hozzájárulhat a ráncok megjelenéséhez és a bőr szárazságához. Ezért gyakran alkalmazzák esztétikai beavatkozások során, mint például az arc feltöltésére és a ráncok csökkentésére.

Az esztétikai kezelések során a hialuronsavat speciális tűk segítségével juttatják be a bőrbe, így helyileg feltöltve azt és csökkentve a ráncokat.

öregedés ellen

Milyen hatóanyagokat használunk a kezeléskor?

Hialuronsav

Segíti a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Gyakran alkalmazzák a ráncok kezelésére és a bőr feltöltésére.

Vitaminok

Például A-, C-, E-vitaminok, amelyek fontosak a bőr egészségéhez és regenerációjához.

Aminosavak

Az építőkövei a fehérje képződésének, ami fontos a bőr szövetének megújulásában.

Ásványi anyagok

Például cink, réz, magnézium, amelyek kulcsfontosságúak a bőr egészsége és regenerációja szempontjából.

Antioxidánsok

Olyan anyagok, amelyek védik a sejteket a káros szabadgyököktől és segíthetnek a bőr öregedési folyamatainak lassításában.

Hatóanyagok kollagén- és elasztinfeltöltéshez

Ezek a fehérjék segítenek a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartásában.

Miért ajánljuk a kezelést?

N

Bőr hidratálása, ami rugalmasabb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz

N

Finom vonalak és ráncok csökkentése

N

Bőrfeszesség növelése

N

Nincs fájdalom kellemetlenség, bevérzés vagy mellékhatás

N

Bőr revitalizációja, hogy a bőr egészségesebb és ragyogóbb legyen

N

Bőrtextúra javítása

N

Arcfiatalítás

hidratálás

Hány kezelésre van szükség?

Az optimális kezelésszám nagyban függ az egyéni bőrtípustól, a kezelés céljától, az elvárt eredményektől, valamint a kezelt terület nagyságától. Általában több kezelés szükséges ahhoz, hogy elérjük a legjobb eredményeket.

Bár az első kezelés után gyakran észrevehető némi javulás, ám a hosszú távú eredmények és a kívánt hatások elérése érdekében általában több kezelés ajánlott. Ezeket a kezeléseket általában néhány hét vagy hónap alatt végezzük el.

Ajánlott kezelések száma: 4-8 alkalom

A pontos kezelési tervet minden esetben személyre szabva állítjuk össze, figyelembe véve a páciens egyedi igényeit és az elvárt eredményeket. Fontos, hogy szükség esetén karbantartó kezeléseket is igénybe vegyünk, hogy fenntartsuk a kívánt hatást.

Hogyan zajlik a kezelés folyamata?

A Meso injektoros kezelés során hialuronsavat és más hatóanyagokat juttatunk be a bőr felső rétegeibe. Általában az alábbi lépéseket követjük:

Konzultáció: A kezelés előtt fontos a konzultáció, ahol megbeszéljük az egyéni igényeket és elvárásokat, valamint felmérjük a bőr állapotát. Ebben az időszakban készítjük el a személyre szabott kezelési tervet.

Tisztítás: A kezelés előtt alaposan megtisztítjuk a kezelendő területet, hogy eltávolítsuk a sminket és egyéb szennyeződéseket.

Kezelés: A Meso injektor segítségével bejuttatjuk a kiválasztott hatóanyagokat a bőr felső rétegébe. A hialuronsav és más összetevők segítik a bőr hidratálását, feszesítését és revitalizálását.

Utóápolás és tanácsadás: A kezelés után tanácsokat adunk a bőrápolási rutinhoz a kezelés után, valamint megbeszéljük a következő időpontot.

A kezelés általában gyors és fájdalommentes, így a páciensek azonnal visszatérhetnek a mindennapi tevékenységeikhez. Az eredmények általában azonnal láthatók és a bőr fokozatosan javul az elkövetkező hetek során. Az egyes kezelések közötti időtartamot és a szükséges kezelésszámot az egyéni igények és a kezelési célok alapján határozzuk meg.

hialuronsav

Próbáld ki nálunk!

Milyen területeket lehet kezelni?

N

Toka, áll alatti terület

N

Teljes áll

N

Nyak

N

Szemkörnyék

N

Szemöldök

N

Homlok

N

Arc

N

Dekoltázs

N

Kézfejek

gyönyörű arc

ELLENJAVALLATOK

Terhesség, szoptatás

Epilepszia

Fém implantátum a kezelt terület felett, szívritmus szabályozók

Rosszindulatú daganat

Lázas állapot

Sebes, gyulladt bőrfelület

Vese, máj betegség

Szteroid terápia

Cukorbetegség

ÁRLISTA

Meso injektor arcfiatalító kezelés

 

Meso injektor

ÁRAK

Teljes arc

30 000 Ft

Teljes arc-nyak

35 000 Ft

Teljes arc-nyak-toka-dekoltázs

40 000 Ft

Próbáld ki nálunk!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem