Kozmetikai ajándékutalvány karácsonyi meglepetésnek? Még van idő beszerezni olyan ajándékot, aminek mindenki örül!

Ajándékozni mindenki szokott az ünnepek alkalmával. Ez az egyik módja annak, hogy örömöt szerezzünk másoknak és jelezzük feléjük, hogy fontosak a számunkra. Idén válassz olyan ajándékot, amivel a párodat, valamelyik családtagodat vagy barátodat szebbé, magabiztosabbá teheted! A Kozmetikai szépségutalvány egy olyan meglepetés, amivel mindezt el lehet érni.

Kozmetikai ajándékutalvány hölgyeknek és uraknak, idősebbeknek és fiatalabbaknak is ajánlott ajándék. Habár a fa alá egy kis méretű csomag kerül, mégis egy borítéknyi törődést nyújthatsz át annak, akit szeretnél meglepni ezzel a kedvességgel. Mit jelent a Kozmetikai szépségutalvány? Aki ezt a meglepetést választja, annak tetszőleges összegről szóló utalványt készítünk. Az utalványon szerepel a megajándékozott neve, az összeg, amit a szépségszalonunkban fel tud használni, a szalon elérhetőségei és természetesen egy ünnepi üzenet is.

A megrendelt Kozmetikai ajándékutalványhoz a mintát is ki tudja választani a megrendelő, a rendelkezésre álló, kettő verzió közül. Érdemes szem előtt tartani, hogy az utalvány a megrendeléstől számított egy éven belül használható fel. Dönts az összegről vagy a szolgáltatásról, ami a szépségszalonban igénybe vehető, utald át az összeget, mi pedig hamarosan továbbítjuk a kitöltött, névre szóló utalványt a kért formában a megadott címre!

A sminktetoválás, a prémium arckezelés vagy a szempilla styling is olyan szolgáltatások, amik nagy örömet szerezhetnek, mert hozzátartoznak a szépségápoláshoz, testápoláshoz és ezzel együtt a magabiztos megjelenéshez! Adj lehetőséget az Én időre másoknak!

Az ünnepek már rohamléptekkel közelednek, ne várj tovább, hanem gondoskodj arról, hogy a meglepetés időben a fa alá kerüljön! Amennyiben szeretnél még kérdezni tőlünk a Kozmetikai szépségutalványról vagy a szolgáltatásainkról, csak lépj velünk kapcsolatba a honlapon feltüntetett, egyik elérhetőségen!