A féldrágaköves arcmasszás a kristályok erejét veti be a szépség megőrzésének érdekében. A természetes anyagokkal dolgozó arckezelések egyik hatásos fajtájáról van szó.

Szeretsz új dolgokat kipróbálni a szépségápolásban is és nyitott vagy az alternatív kezelésekre? A féldrágaköves arcmasszás egy olyan arckezelés, ami a természetes alapanyagokat felhasználva teszi szebbé, üdébbé az arcbőrödet! Próbáld ki és győződj meg arról, mennyire hatásos ez a masszázs!

Egy masszázstól általában azt várjuk, hogy ellazítson, serkentse a keringési rendszert és egyszerűen jobban érezzük magunkat tőle. A féldrágaköves arcmasszás alapja is ez, de kizárólag az arc izmait edzik vele. Arcmasszázs alapvető eszköze a kozmetikai kezeléseknek, hiszen már önmagában is szemmel látható és látványos eredményeket képes produkálni. Az arcmasszázs frissebb, hidratáltabb, egészségesebb bőrt tud már egy kezelés után is nyújtani. A keringés felélénkül, a bőr tömörebbnek, szebbnek tűnik. Ezt a kezelést kombinálja a féldrágaköves arcmasszás a kristályterápiával.

A féldrágakövek  pozitív hatásai a masszázs ideje alatt az arcbőr kezelését egészítik ki. A kézzel történő masszírozás a féldrágakövek használata együttesen felerősíti egymást és a legtöbbet hozza ki egy ilyen arckezelésből. A féldrágaköveket sokan szívesen viselik ékszerként és hisznek az egyes kövek élettani hatásaiban. A féldrágaköves arcmasszás fizikai, szellemi és lelki megnyugvást, felfrissülést is képes a vendégnek nyújtani, köszönhetően a kombinált kezelésnek.

féldrágaköves arcmasszás Neked is egyszerre tud szépülést, gyógyulást, ellazulást, egészséget adni. Ha megtetszett ez az arckezelés és egy sima arcmasszázsnál többet szeretnél, gyere el a szalonunkba féldrágaköves arcmasszásra! A harmónia elérése ezzel a kezeléssel is lehetséges, ráadásul nagyon kellemes módon. Lazulj el és engedd, hogy a féldrágakövek kifejtsék hatásukat, relaxálj és érezd, ahogyan az energia áramlik benned! Kérj időpontot féldrágaköves arcmasszásra, akár most azonnal, egyik elérhetőségünkön!