Láttál már humoros fotókat olyan emberekről, akiknek az arcáról leretusálták a szemöldököt?

A hatás nagyon furcsa, már-már földöntúli, ez pedig nem véletlen: a szemöldök sokkal több karaktert ad arcunknak, mint azt elsőre gondolnánk. De sajnos sok gond lehet vele. Érezhetjük úgy, hogy nem elég dús, esetleg nem tartjuk tökéletesnek az ívét, vagy a színét módosítanánk. Ha változtatni, igazítani szeretnénk szemöldökünkön, akkor nincs mit tenni, sok-sok időt kell eltöltenünk reggelente az újrarajzolásával, formálásával.

Ma már azonban a modern technikának és a szakemberek tudásának köszönhetően van egy másik opció is, ez nem más, mint a szemöldök tetoválás. A szemöldök tetoválás a megfelelő előérzéstelenítéssel szinte teljesen fájdalommentes, és akár évekig képes kitartani teljes pompájában, rengeteg időt adva ezzel Neked, hogy a reggeleket ne kelljen kapkodó készülődéssel töltened.

Akár egy aprólékos szálazásról, akár egy lágy satírról, akár pedig egy élethű, természetes hatású 3D-s szemöldök tetoválásról van szó, szalonunk munkatársai állnak a rendelkezésedre szaktudásukkal és bőrkímélő festékeikkel! Elérhetőségeinken már előre foglalhatsz is időpontot!