Az igényes megjelenés egyik alapvető tényezője az üde és egészséges arcbőr.

Ugyanis hiába visel valaki például divatos ruhadarabokat, ha a bőr nem kap megfelelő törődést, az sokkal hangsúlyosabbá válik a kinézetet illetően. Szerencsére manapság számtalan megoldás létezik az arcbőr ápolásához, a fiatalok és az idősebb korosztály számára egyaránt, amelyek közül a leghatékonyabb és a leglátványosabb eredményeket a hámlasztó kezelésekkel lehet elérni.

hámlasztó kezelések után az arcbőr szinte teljesen újjászületik. A bőr felülete sokkal világosabbá, tisztábbá válik, fiatalabbnak látszik, ráadásul a bőrápoló készítmények felvitele könnyebb lesz, és ennek köszönhetően valóban képesek lesznek eredményt elérni.  A hámlasztás hozzátartozik az alapos bőrápoláshoz, ezért gyakorta érdemes megismételned, azonban, ha száraz, érzékeny a bőröd, ne vidd túlzásba, ugyanis így az ellenkezőjét érheted el! Az is bőven elegendő, ha havonta egy vagy két alkalommal végzed vagy kéred szakember segítségét hámlasztó kezeléshez. Zsíros, tág pórusú bőr esetén ennél többre lesz szükség, ugyanis akár heti egy vagy két hámlasztást is elvisel. Ha gyakorta használsz barnítószert, a hámlasztott bőrön egyenletesebb bőrszínt érhetsz el.

hámlasztó kezelésekről fontos megjegyezni, hogy érzékenyebbé teszi a bőrt, ezért a hámlasztást követően védelmet kell számára biztosítani a hideg és a melegebb időszakokban is. Télen erre az esetre megfelelő egy jó minőségű zsíros krém, nyáron viszont, a napsugarak elleni védelem kapcsán a szűrőanyagokkal szembeni fokozott érzékenység miatt probléma állhat fenn. Ilyenkor az úgynevezett mikropigment alapú napvédő szerek bizonyulhatnak ideális választásnak.

hámlasztáson belül többféle kezelés létezik manapság. Balassagyarmati kozmetikánkban a SynCare AHA savas mélyhámlasztás keretein belül nyerheted vissza bőröd üdeségét és egészségét, ami egy igazán hatékony és kíméletes hámlasztó kezelésnek számít. Ha szeretnéd kipróbálni, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!