A sminktetoválás néhány embernek nem igazán tetszik, mondván, hogy természetellenes, vagy „túl sok”.

A valóban gondosan és szakszerűen elkészített sminktetoválás azonban pont ennek ellenkezőjére hivatott: azt a természetességet állítja vissza, ami az évek alatt, vagy egy stresszel és munkával teli időszak miatt kicsit megkopott, az eljárás során végzett változtatások pedig mind az arc egységesítésének és harmonikusabbá tételének jegyében történnek, illeszkedve a már meglévő jegyekhez. Az sem túlzás, hogy a sminktetoválás kiemeli a hölgyek szemét, szemöldökét, de még a száját is!  

sminktetoválás a praktikum szempontjából is kitűnő választás. Nem kell minden reggel időt elkülöníteni a sminkelésre, az így megspórolt perceket pedig kellemes, ágybeli kávézásba, vagy olvasásba fektethetjük. A strandon, az uszodában, vagy edzés közben is kitart a smink, így például nem kell elfolyt sminkkel a mosdó felé venni az irányt minden egyes frissítő, délutáni futás után. Ez a hosszan tartó hatás pedig valóban hosszan tart: sokan elfelejtik, hogy egy profin elkészített sminktetoválás élettartama akár években is mérhető!

Ha szeretnéd olyan szakemberekre bízni a sminktetoválás elkészítését, akik felelősséggel fordulnak az arcodhoz, és a lehető legtermészetesebb hatást keltik a munkájukkal, akkor bátran keress minket elérhetőségeinken!