SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Ha gyönyörű, természetes hatású szemöldököt szeretnél

A leggyakrabban végzett sminktetoválás szalonunkban, a szemöldöktetoválás. Nagyon sok nőnek okoz problémát a hiányos, vagy éppen nem előnyös formájú, aszimmetrikus szemöldök. Ezzel az eljárással javíthatunk a formán, a hiányzó részeken, és mivel a festés csak rövid ideig nyújt megoldást, a szemöldök színét is hosszú ideig meg tudjuk őrizni.

MILYEN SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁST VÁLASSZAK?

Több típusú megoldással állunk a rendelkezésedre, hogy biztosan megtaláld azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább megfelel az ízlésednek!

Satírozott technika

Ez az egyik  legközismertebb és legrégebb óta alkalmazott módszer. A szemöldök teljes felülete besatírozásra kerül. Hiányos vagy ritka szemöldök esetén ajánljuk.

Szálazott szemöldök tetoválás

Lényegesen természetesebb hatású az előző típusnál, ezért nagyon népszerű napjainkban.

Mikroblading, avagy Artistry

Ultratermészetes hatású szemöldöktetoválás azoknak, akik arra vágynak, hogy ne lehessen igazán észrevenni, hogy tetovált a szemöldökük, de mégis szükségesnek tartják a korrigálást. Az Artistry szemöldök tetoválás (microblading, vagy japán technika), igen népszerű napjainkban. Sikerét annak köszönheti, hogy még természetesebb, még valódibb hatású. Ezt a hajszálvékony szálacskáknak köszönhetjük, amit csak ezzel a speciális megoldással tudunk elvégezni. Annyira természetes, hogy a férfiak észre sem veszik!

Púderes softpowder-ombre

Kiváló lehetőség, ami átmenetet képez a természetes és a satírozott szemöldöktetoválás között. Az egyik legújabb technika, gyönyörű, több színből készülő,  rajzosabb hatású, a mai trendnek megfelelő tetoválás. Akkor ajánlom Neked, ha frissíteni szeretnéd a satíros, vagy szálazott tetoválásod, és picit erőteljesebb, tartósabb hatásra vágysz.

Ha nem tudsz dönteni, akkor is bátran hozzánk fordulhatsz, hiszen mi segítünk megtalálni azt a lehetőséget számodra, ami valóban illik a megjelenésedhez!

Keress minket bizalommal, ha szemöldöktetoválást szeretnél, nem fogod megbánni!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem