A szemöldök vastagsága, íve, hossza, stílusa is a divat hatására változik. Régen és ma is különböző stílusú szemöldököt formáztak maguknak a nők vagy szakemberre bízták annak kialakítását. Napjainkban a természetes stílus hódít, ami nem azt jelenti, hogy hagyni kell a szemöldöknek, hogy olyan legyen, ahogyan a természet megteremtette. A megfelelő szemöldöktetoválás technológiával mindenkinek olyan szemöldöke lehet, mintha csak a magazinok címlapjáról lépett volna ki.

A természetes stílus a vastagabb, dúsabb, szépen ívelt szemöldököt jelenti, ami karaktert ad az arcnak és kiemeli a szemeket. Ennek az otthoni kialakítása más csak azért sem lehetséges, mert nem rendelkezik mindenki természetesen dús szemöldökkel. Egy megfelelő szemöldöktetoválás azonban meg tudja adni azt, amit a természet szűkmarkúan mért.

szemöldöktetoválásnak ma alkalmazott típusai közül kedvelt a szálazásos technika. A technika lényege, hogy a kozmetikus szó szerint szálanként készíti el a szemöldöktetoválást, így az tökéletesen realisztikus lesz. A szálak vastagság és szín szempontjából is követik a szemöldök szálainak kinézetét, így azt természetes hatásúvá lehet alakítani. Ennek változata a 3D szemöldöktetoválás, ami több színt és kereszt szálazást használ, kiegészítve satírozással, elérve a megtévesztően valódi hatást.

A másik szemöldöktetoválás típus az ombre és ehhez kapcsolódóan a soft powder. Ennél a stílusnál az árnyalatokon, színeken van a hangsúly. Speciális árnyékolástechnikával és az árnyalatok vegyítésével érik el a természetes hatást. A kozmetikus porral dolgozik, ennek köszönhetően a kontúrok lágyabbak lesznek, megőrizve a természetes hatást.

A két szemöldöktetoválás kombinációját hibridnek hívják, ami szálazás és satírozás átmenete, amiben mindkét típus előnyei érvényesülnek, szép formát és vonzó külsőt kölcsönözve a szemöldöknek.

Szeretnéd a szemöldöködet dúsabbá, ívesebbé tenni? Nem tetszik, hogy nem mindenhol egységes a tömörsége? A régi szemöldöktetoválásodtól szabadulnál? Gyere el szalonunkba és elkészítjük a hozzád illő szemöldöktetoválást!