Az ápolt bőr a szép és fiatal arc egyik alapvető feltétele. Aki odafigyel arra, hogy a megfelelő eszközökkel és kozmetikai termékekkel tisztítsa, ápolja, táplálja a bőrét, annak a bókok sem fognak elmaradni. A kozmetikai kezelések is éppen úgy hozzá tartoznak a bőrápoláshoz, mint az otthoni rutin. Egy kozmetikai szalonban olyan professzionális és modern termékekkel, eszközökkel dolgoznak, amik a drogériákban, üzletekben nem elérhetőek.

A lézeres carbon peeling egyike azoknak a kezeléseknek, amik egyaránt alkalmasak, a problémás arcbőrrel rendelkezők és a normál arcbőrű vendégek számára is. Mit tud tehát a lézeres carbon peeling? A carbongéles arckezelés finom szemcséjű szénpor és lézer kombinációjával éri el azt az állapotot, ami szebb, egészségesebb, fiatalabb bőrt eredményez.

Elsősorban a gyulladt, problémás, foltos, aknés, pigmentált bőr esetében tud elérni látványos eredményeket a lézeres carbon peeling kúraszerű alkalmazása, de a normál bőr is pozitív irányba változik. A kezelés során a megtisztított arcbőrre nanotechnológiás carbongélt visz fel a kozmetikus. A gél finom szemcséjű szénport tartalmaz, ez behatol a pórusokba, elnyeli a lézer fényét és ennek hatására látványosan kitisztítja a pórusokat, az elhalt hámsejteket, a faggyút szinte kirobbantva onnan.

lézeres carbon peelingnek már első alkalommal is látható hatása van, kúraszerűen pedig valósággal kicseréli a bőrt. A pórusok tisztábbak lesznek, összehúzódnak, a felesleges hámsejtek eltűnnek, miközben a bőr kollagén termelése beindul, az feszesebb, rugalmasabb lesz. A bőrfelszín egységesebbé, egyenletesebbé, tömörebbé válik, az apróbb ráncok eltűnnek a lézeres carbon peeling hatására.

A lézeres carbon peeling nem fájdalmas, nem jár mellékhatásokkal és nincsen szükség utókezelésre, csupán egy nyugtató, fényvédő pakolásra a végén. Az ideális hatás eléréséhez körülbelül 3-4 kezelés szükséges és a továbbiakban még fenntartó kezelésekre néhány havonta.

A lézeres carbon peelingre kérj időpontot a szalonunkban és próbáld ki a lézer és a finom szemcséjű szénpor verhetetlen párosának arcszépítő hatását!