A bőrápolási rutinod része a rendszeres bőrradírozás? Minden nő tudja, hogy heti kétszer szükség van arra, hogy leradírozzuk a bőr elhalt hámsejtjeit és azokat eltávolítva szebb, ragyogóbb arcbőrt varázsoljunk magunknak. Megesik, hogy ezt kevésnek érzed és szívesen kipróbálnál valamilyen komolyabb kezelést? A SynCare mélyhámlasztás olyan arckezelés, ami látványos és azonnali eredménnyel jár. Próbáld ki, és ragyogj!

SynCare mélyhámlasztás kémiai peeling. A hámlasztás több módon is történhet, az egyik a természetes, növényi eredetű savak felhasználásával. A gyümölcssav a megfelelő koncentrációban és körültekintően alkalmazva képes a bőr regenerálására. A SynCare mélyhámlasztás AHA és BHA mélyhámlasztást jelent, ami különböző erősségű, akár 70%-os gyümölcssavak használatát jelenti az arcbőrön.

Nem kell megijedni, nem fog az arcbőröd leégni egy SynCare mélyhámlasztás után. Szakképzett kozmetikusként pontosan tudom, hogy miből mennyit és meddig kell a bőrön hagyni. A kémiai peeling éppen annyira irritálja a bőr különböző rétegeit, hogy egyrészt megszabadítja a régi hámsejtektől, másrészt pedig beindítja a saját regenerációs folyamatait. Igen, tapasztalhatsz egy kis kipirosodást, de ez elmúlik, a helyébe pedig üde, megújult, puha, fiatalabb bőr kerül.

SynCare mélyhámlasztás a felhasznált AHA és BHA savak erősségétől függően a kevésbé napfényes időszakokban ajánlott, amikor a bőr nincs kitéve a káros UV sugaraknak. A bőr természetes megújulási folyamata sokkal rövidebb idő alatt előidézhető. A kúra ideje alatt fokozatosan növelem a savak erősségét és kezelem a bőrt velük. A kémiai peelingnek kitett bőr érzékenyebb, könnyen sérülhet, óvni, ápolni kell, hogy a gyógyulás tökéletes legyen.

SynCare mélyhámlasztás egyszeri alkalommal vagy kúraszerűen is alkalmazható. Különösen hatásos felszíni ráncok, kisebb bőrhibák, pigmentelváltozás, hegek halványítására vagy egyszerűen frissebb, szebb arcbőr eléréséhez. Jelentkezz be hozzám SynCare mélyhámlasztásra, és a kezelést követően zsebeld be a bókokat!