Ajándékozz kozmetikai ajándékutalványt, exkluzív kozmetikai kezelést, sminktetoválást, élményt jelentő arc-vagy testkezelést karácsonyra! Még mindig nem tudod, hogy mivel lepd meg a szeretteidet? Több lehetőség között vacillálsz, de egyiket sem érzed igazán jónak? Egyre több helyen lehet karácsonyi ajándékutalványt vásárolni, ami szolgáltatást vagy terméket rejt magában. A mi kozmetikai szalonunk is lehetőséget biztosít ilyen kozmetikai ajándékutalványok beszerzésére!

Ki az, aki ne szeretne egy kis kényeztetést, miközben elengedi a hétköznapi stresszt? Sokan rendszeresen járnak kozmetikai szalonba, hogy ápoltságot, szebb, fiatalabb bőrt, karcsúbb vonalakat kapjanak a kezelések után. Melyik hölgy ne örülne egy olyan karácsonyi meglepetésnek, ami alkalmat kínál a szépülésre, fiatalodásra? Ne hagyjuk ki a férfiakat se! Ma már egy igényes, tudatos férfi is jár kozmetikushoz, tehát nekik is ötletes ajándék lehet egy kozmetikai ajándékutalvány!

kozmetikai ajándékutalványról Te döntesz, az összeg és a szóban forgó kezelés helyét pontosan ezért üresen hagytuk. Csak gyere el hozzánk a balassagyarmati szalonunkba vagy pedig rendeld meg online a kozmetikai ajándékutalványt, döntsd el, hogy pontosan mit és mennyi értékben szeretnél ajándékozni a kiválasztott hölgynek vagy úrnak, majd írd rá az utalványon az üresen hagyott helyre az összeget, illetve a kezelés nevét! Ilyen egyszerű, máris megvan az a karácsonyi meglepetés, aminek biztosan örülni fog a megajándékozott!

A kozmetikai ajándékutalványt kerek egy évig fel tudja használni a tulajdonosa, tehát egészen 2021 végéig lehet jönni a szalonunkba a megjelölt összeg vagy kezelés, szolgáltatás levásárlására. Sminktetoválás, fiatalító kezelés, cukorgyanta vagy testkezelés egyaránt szerepelhet a kozmetikai ajándékutalványon!

Ne késlekedj, telnek a napok, érkezik az ünnep és vele együtt az ajándékok átadása! Válassz szépítő meglepetést szeretteidnek! A kozmetikai ajándékutalványról szívesen nyújtunk további információkat a megadott elérhetőségeinken vagy személyesen!