Gondolj bele, hogy mennyivel lesz egyszerűbb az életed, ha a mindennapi készülődésből kiiktathatod a fáradtságos, bosszantó és több tíz percet igénybe vevő szőrtelenítést is!

A szőrtelenítés már jó ideje társadalmi elvárás a nők irányába. A szépség elfogadottá vált normái közé tartozik a szinte teljesen szőrszálmentes női test is. Ennek köszönhetően nem is igazán érezzük jól magunkat, mi nők, amikor nem tökéletesen epilált lábakkal lépünk ki az utcára, nem sima hónaljat villantunk egy ujjatlan ruhából vagy a strandon nem makulátlan bikinivonallal napozunk.

A szőrtelenítésnek éppen ezért ma már számos változata közül válogathatunk, amik különböznek gyorsaság, hatékonyság, fájdalom vagy tartósság szempontjából. A nők többsége az egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb módját választja a szőrtelenítésnek, amit otthon, a fürdőszobában is bármikor tud alkalmazni. Miért ne tennék, hiszen ezek már megszokott, jól ismert módszerek, a borotválás, az epilálás vagy a krémek használata tizenéves koruk óta velük van, megtanulták, profikká váltak, jól ismerik az előnyeit, hátrányait. Mégis érdemes az újabb, modernebb szőrtelenítési eszközök és megoldások felé nyitni, hiszen képesek megváltoztatni a hétköznapokat. Az orvosi lézeres szőrtelenítés vagy az IPL villanófényes kezelés és az epiladerm szőrtelenítés is azoknak kedvez, akik maguk mögött szeretnék hagyni az állandó harcot a szőrszálak ellen és végleges vagy hosszú távú megoldást keresnek.

Gondolj bele, hogy mennyivel lesz egyszerűbb az életed, ha a mindennapi készülődésből kiiktathatod a fáradtságos, bosszantó és több tíz percet igénybe vevő szőrtelenítést is! Amellett, hogy ez a tevékenység megnyújtja a készülődéssel járó idő hosszát, nem is veszélytelen. Elég egy kis figyelmetlenség, és máris vérző sebet ejt a bőrön a borotva, az epilátor fájdalmas, piros pontokat hagy maga után. Mennyivel egyszerűbb egy kozmetikai szalonban, értő és tapasztalt kozmetikus kezei között alávetni magad a szőrtelenítésnek, amire ráadásul csak néhány alkalommal van szükség!

Ha meggyőződtél arról, hogy mennyi előnye van a végleges, tartós szőrtelenítésnek, akkor ne várj tovább! Keress fel minket bizalommal, és kérj időpontot kollégáinktól az általad választott szőrtelenítő kezelésre megadott elérhetőségeink egyikén!