Az öregedés megállítása ma már a szépségipar egyik legnagyobb területét fedi le. A hyaluron szerepe már mindenki számára ismert, egyike a bőr alkotóelemeinek, amitől az puha, üde és rugalmas lesz. Az idő múlásával azonban a termelődése lassul, aminek következményeit hamar megtapasztaljuk a bőrünkön.

A hyaluron pótlásának ma már több módja is van, és ezek között nem a sebészi beavatkozás, injekciózás az egyetlen lehetőség. Egyre terjednek az invazív, műtét nélküli beavatkozások, hiszen ezeknél szebb az eredmény, nincs gyógyulási idő, sem pedig hegek.

A Splendid FillAIR egyike ezeknek a modern, invazív, fiatalító eljárásoknak, amik hyaluronsavat juttatnak a bőrbe. A Splendid FillAIR egyaránt alkalmas a már megjelent ráncok feltöltésére, valamint az ajkak dúsabbá tételére. Hogyan működik, és miért előnyös ezt a kezelést választani?

Splendid FillAIR egy sűrített levegővel működő kozmetikai eszköz használatán alapszik, aminek az alkalmazása tű nélkül zajlik, így tökéletesen fájdalommentes. A toll a kezelés során hyaluronsavat juttat a bőr rétegeibe és a tűvel történő kezeléssel ellentétben sokkal hatékonyabban képes azt szétoszlatni, fokozva ezzel a hatást. Míg a tűvel csak pontszerűen jut be a bőrbe a hyaluron, a Splendid FillAIR-rel legyezőszerűen lehet szétteríteni a hatóanyagot. A ráncok feltöltődnek, a bőr kisimul, de arra is alkalmas, hogy műtét nélkül érjen el ajak feltöltést. Kisebb kockázattal, műtéti hegek nélkül lehet bárkinek érzékibb ajka, fiatalosabb arcbőre!

Fordulj bizalommal szalonunkhoz, és próbáld ki a Splendid FillAIR-t! Az eredeti eljárást alkalmazzuk, ami biztonságos és egyedülálló módon képes a látványos ráncfeltöltésre, valamint a biztonságos ajak nagyobbításra. Elérhetőségeink bármelyikén egyeztethetsz velünk időpontot Splendid FillAIR kezeléseinkre, vagy ha még bizonytalan vagy, felteheted kérdéseidet, mindenben szívesen segítünk! Ismerd meg a Splendid FillAIR-t, és szépülj velünk!