A szemöldökformázás ma már korántsem csak a szemöldökcsipeszre vagy a make up-ra korlátozódik.

A sminktetoválás az a módszer, amivel mindenkinek olyan szemöldöke lehet, amiről mindig is álmodott, méghozzá tartósan és minden fáradtság nélkül. Baj csak akkor van, ha valaki nem azt kapja egy szemöldöktetoválás, sminktetoválás során, amit várt.

Előfordulhat ugyanis, hogy meggondolatlanul választ valaki kozmetikai szalont, elcsábul az alacsony árak láttán, szeretné gyorsan letudni az egészet, és olyan szakemberhez kerül, aki nem tudja megfelelő színvonalon elkészíteni a megrendelt szemöldöktetoválást. Az elrontott szemöldöktetoválások többféleképpen is félresikerülhetnek. Mivel mindkét oldalon szükség van a sminktetoválás elkészítésére, gyakori hiba lehet az asszimetria. Egy kevésbé gyakorlott kozmetikus keze alatt könnyen felemás szemöldöktetoválás készülhet. A másik probléma a forma. Szintén gyakori, hogy az előrajzolás ellenére sem az a forma valósul meg, amit a vendég szeretett volna, a szemöldöktetoválás túlságosan vastag vagy vékony lesz, nem az archoz illő. A színnel is adódhatnak gondok, mert nem egyszer látni olyan szemöldöktetoválást, ami túl sötét, illetve természetellenes lesz az elkészülte után. Márpedig a cél, az aktuális trendeknek megfelelően a természetes hatású, az archoz igazodó szemöldöktetoválás kivitelezése.

Ha elrontották a sminktetoválásodat, még ne mondj le róla, mert van esély a korrigálására! Egy olyan kozmetikus keze alatt, aki érti a dolgát, új életre kelhet a rosszul sikerült szemöldöktetoválás. Amennyiben rossz a szín vagy a forma, lézeres, illetve bioenzimes eltávolítással lehet rendbe hozni.

Nyugodtan keresd fel a szalonunkat, ha valahol máshol csalódnod kellett a megrendelt szolgáltatásban! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szemöldöktetoválásod olyan legyen, amilyennek már az elején elképzelted! Kérj időpontot sminktetoválásod korrigálására feltüntetett elérhetőségeink egyikén!