Mindenki ismeri a mondást, miszerint a szépségért meg kell szenvedni. Szerencsére ez napjainkban már nem feltétlenül van így, hiszen számtalan szépészeti eljárásra létezik olyan modern technológia, ami semmiféle szenvedést vagy fájdalmat nem okoz.

Ma már ilyen az ajakfelöltés is. Míg régen tűvel végezték a műveletet, ma már rendelkezésre áll egy fájdalommentes módszer, a tűnélküli ajakfeltöltés, más néven a Splendid FillAIR.             

Az eljárás hatása már közvetlenül a kezelés után is látszik. A tűnélküli ajakfeltöltés gyorsan elvégezhető, mégpedig egy olyan speciális eszköz segítségével, ami hyaluronsavat juttat a bőrbe. Ez az anyag teljesen természetes, a bőr alapvetően is tartalmazza, a megfelelő hidratáltságért felelős. Az egyetlen gond vele az, hogy idővel csökkenni kezd a mennyisége, és ekkor jelennek meg az első ráncok. A hagyományos ajakfeltöltő módszerrel az anyag nem volt egyenletesen szétoszlatható, azonban ezzel a forradalmian új technológiával már ez sem okoz gondot! A tűnélküli ajakfeltöltés nem fájdalmas, másnapra – az eredményen kívül – semmi sem fog látszódni.

Fontos, hogy a tűnélküli ajakfeltöltés tartós hatást biztosít. Nem szükséges néhány hónap után újra alávetni magad a kezelésnek, hiszen ajkaid még mindig szépek, teltek lesznek. A kezelést tekintheted befektetésnek is, hiszen a szépség önbizalmat ad, ami meg is látszik majd a kisugárzásodon. Egy önbizalomhiányban szenvedő ember nehezen lesz sikeres, és ez sajnos rányomja a bélyegét nem csak a munkájára, hanem a magánéletére is.  A tűnélküli ajakfeltöltésnek köszönhetően újra elégedett lehetsz önmagaddal, visszakaphatod az önbizalmadat.

Úgy érzed, hogy szeretnél változtatni a külsődön, és ehhez a tűnélküli ajakfeltöltést választanád? Keress fel minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésedre! Ha bejelentkezés előtt kérdésed lenne az eljárással kapcsolatban, megadott elérhetőségeinken felveheted velünk a kapcsolatot, ahol minden kérdésedre válaszolunk!