A kor előrehaladtával a ráncok egyre szembetűnőbbé válnak az arcon, ami érthető módon az érintettek közül sokakat zavar.

Ők mindent kipróbálnak annak érdekében, hogy megszabaduljanak a kellemetlen jelenségektől, különböző krémeket alkalmaznak, fájdalmas kezeléseken vesznek részt, azonban a harcból legtöbbször a ráncok kerülnek ki győztesként. Egyeseket visszatartják a fájdalmas kezelések, ezért inkább megbarátkoznak a ráncokkal, azonban titkon mindig arra vágynak, hogy egyszer valamilyen módon visszakaphassák fiatalos, üde, feszes bőrüket. Ha Te is ezt a tábort erősíted és már minden krémet, szérumot kipróbáltál, de egyik sem győzött meg, jó helyen jársz! Egy Splendid FillAIR nevű, forradalmi megoldást kínálunk Neked, ami százszázalékban fájdalommentes!

Splendid FillAIR eljárás nem más, mint egy tű nélkül ráncfeltöltés. A speciális kezelés során egy hyaluron pennel dolgozunk szalonunkban. Ez az eszköz sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe, fájdalommentesen. A tűs eljárásokkal ellentétben a Splendid FillAIR lehetővé teszi, hogy a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlathatóvá váljon a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül elmúlnak a külsérelmi nyomok, az eredmény pedig azonnal észrevehető. Az tű nélkül ráncfeltöltéshez alkalmazott hyaluron pen speciálisan erre az eljárásra kifejlesztett hyaluronsavat képes a bőrbe juttatni, így könnyedén lehet alkalmazkodni a vendég bőrének igényeihez. A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, például az életviteltől, életkortól, és a hiarulonsav típusától.

Ha meggyőzött Téged a rövid ismertető és szeretnéd kipróbálni ezt a forradalmi, tű nélküli ráncfeltöltést, keress fel minket és nyerd vissza velünk a fiatalságodat! Korszerű eszközökkel és minőségi szolgáltatás keretein belül ismerkedhetsz meg ezzel a modern eljárással, jelentkezz be hozzánk és add vissza bőröd fiatalságát mihamarabb! Várjuk jelentkezésedet elérhetőségeinken!