Tartós szőrtelenítés lézerrel nyáron is, megfizethető áron, fájdalommentesen – fordulj hozzánk Te is bizalommal, még nem késtél el semmivel!

Újra itt a nyár, a bikiniszezon. Ilyenkor a nők többsége mindent megtesz azért, hogy kihozza magából a legszebbet. Sajnos sokan nagyon megszenvednek a nem kívánatos szőrszálak eltávolításával, ám szerencsére már erre is többféle megoldás létezik. Az egyik legmodernebb mind közül a néhány éve elérhető, tartós dióda lézeres szőrtelenítés, ami az eddig ismert technológiáknál sokkal hosszabb távú eredményt ad. Két elterjedt tévhit, hogy ahogyan a sminktetoválás, úgy a dióda lézeres szőrtelenítés sem alkalmazható nyáron, azonban erről szó sincs, egyik esetben sem.

Amennyiben a tartós szőrtelenítés lézerrel történik, mindössze néhány dologra kell odafigyelni, illetve pár szabályt kell csak betartani. A titok annyi, hogy nem szabad, hogy a szőrtelenítendő felület túlzottan le legyen barnulva, valamint, hogy a kezelés után minimum két hétig ne érje közvetlen napfény. Ennek érdekében érdemes a nyaralás előtt legkésőbb két héttel beiktatni, és így semmilyen káros utóhatástól nem kell majd tartani. Ha azonban csak júliusra vagy augusztusra tervezed az idei szabadságod, akkor még nem késő jelentkezned a dióda lézeres szőrtelenítésre, aminek köszönhetően nem kell majd a nemkívánatos szőrszálak eltüntetésével bajlódnod az utazás előtt. Nincs többé begyulladt szőrtüsző, szúrós borotvált felület, fájdalmas epilálás, sem piros lábak, csupán sima, hibátlan bőr! A tartós szőrtelenítés remek megoldás, ha számodra is egy kész tortúra a szőrtelenítés. A kezelés nem jár fájdalommal, és bármelyik testrészen alkalmazható, lábakon, karokon, hason vagy akár hónaljban is.

Szeretnél véget vetni a szőrtelenítéssel járó problémáknak? Használd ki a dióda lézeres szőrtelenítés előnyeit akár még idén nyáron! Keress minket bizalommal, ha kérdésed merült fel vagy szeretnél időpontot kérni! Ne feledd, szívesen állunk rendelkezésedre más testkezelésekkel, piercingekkel és sminktetoválással kapcsolatban is!