piercing szúrás a füllyukasztás gyors és biztonságos módja. A fülbevaló divatos és elterjedt fülékszer, amit már a kicsi gyerekeknek is megvásárolnak a szülők. A hagyományos fülbevaló a fülcimpába kerül, mindkét fülbe, a puha részen szúrt lyukba lehet a fülbevalót akasztani. A fülékszereknek ennél persze sokkal több fajtája létezik, körülbelül 34 féle fülékszert, fül piecinget lehet megkülönböztetni. A fül szinte teljes területét lehet szúrni, illetve lyukasztani és különböző ékszerekkel, piercingekkel dekorálni. Az ékszerek behelyezéséhez szükséges lyukat fülbelövéssel vagy piercing szúrással készítik.

A piercing szúrás tűvel történik, míg a belövés belövő pisztollyal. A füllyukasztást tűvel akkor kell alkalmazni, amikor a füllyukasztás porcba történik, nem pedig a puha részekbe. A belövő pisztoly gyors és hatékony, de robbanásszerű hatással jár, ami egy olyan részen, mint a porc, károkat is okozhat.

piercing szúrás vagy fülbevaló szúrás csak pár másodperccel több időt vesz igénybe, de ugyanolyan fájdalommentes és pontos, mint a fülbelövő pisztollyal végzett művelet. A tűt egy hüvely vagy branül kíséretében szúrják a kijelölt helyre a fülben, majd a tűt kihúzva a branülbe vezetik az ékszert. Végül a branült átvezetik a lyukon, az ékszert helyére csúsztatják és lezárják.

A piercing szúrást megelőzi a piercing vagy ékszer kiválasztása, a szúrás pontos helyének kijelölése. A területet érzéstelenítik, így a vendég nem érez semmit, nem is kell látnia, amikor a tű a fülébe hatol.  Természetesen a szúrt terület és az ékszer is fertőtlenítésnek van alávetve, a tű pedig steril eszköz. A szakember pontosan, gyorsan dolgozik, ár pillanat és kész az új fülékszer vér és fájdalom nélkül.

A piercing szúrás után be kell tartani az utókezelés lépéseit, így gyulladás nélkül, rövid időn belül regenerálódik a seb és szépen begyógyul. Az egyedi füldíszítés tehát nem jár áldozatokkal, csak egy kis időt kell szánni rá. Ha szeretnél a fülbevalód mellé további fülékszereket porcba vagy lágy részbe, keresd a szalonunkat piercing szúrásért!