A szemhéj tetoválások reneszánsza, avagy miért kell nekünk pillangó a szemhéjunkra?

Azért nem szükséges pillangót tetováltatnuk a szemhéjunkra, ha trendik szeretnénk lenni, az elnevezés a Butterfly (pillangó), a többszínűség, a színátmenet használata miatt alakult ki.

A szemhéj tetovoválás minden nőnek előnyös, hiszen az arcunkon a legkifejezőbb a szemünk. A szemét  szinte minden nő sminkeli, aki használ sminket.

Ez az új technika arra szolgál, hogy ha készíttetünk egy szép színes, vagy füstös hatású szemhéjsminket, akkor azt viselhessük minden körülmények közt. Arról nem is beszélve, hogy egy profi sminket nem biztos, hogy magunknak is el tudunk készíteni, de ha kitetoválltatjuk, akkor nem kell egy jó ideig időt, energiát szánnunk erre. Ezek a megoldások egyénre szabottak, és minden korosztály számára lehetséges alternatívát kínál.

Szalonunkban is elérhető ez a szolgáltatás, amely egy különleges lehetőség a tetoválási technikák között. Egyedivészép, sminkelt hatásúvá válhat a szemünk, az erőteljestől a finomabb változatig. Történhet: füstös, szürke-fekete, barna-fekete, vagy színes változatban, két színnel, vagy több, 3-4 színnel is.

És hogy mennyire vagyunk rá érzékenyek, mennyire fáj? Ennél a módszernél még nagyobb gondossággalodafigyeléssel, gyakrabban érzéstelenítek, mert ez egy időigényesebb folyamat. A szempillatő, és a felette lévő tusvonaltól kevésbé érzékeny terület a felette lévő.

Az elkészítése: először megbeszéljük az igényeidet, hogy mit is szeretnél, színben, erősségben stb. Beérzéstelenítelek egy speciális, erős érzéstelenítő krémmel, majd ceruzával és tetováló pigmenttel felrajzolom a színt, formát. Ha elégedett vagy, akkor fogok hozzá a tetováláshoz. Természetesen menet közben is folyamatosan érzéstelenítem a szemed. 

És ha már van szemkontúr tetoválásod, de szeretnél Butterfly-t, akkor egy előrajzolással, tervezéssel könnyedén megoldható. 

Ha tanácstalan vagy, hogy jól állna-e Neked, keress bizalommal, egy ingyenes konzultációval, előrajzolással segítek a döntésben!