Sminktetoválási múltam 1999-ben kezdődött, mikor egy nagy levegővétellel belevágtam egy sminktetováló alaptanfolyamba.

Nagyon nehezen szántam rá magam, egy kozmetikus barátnőm unszolására végül belevágtam. Nagyon komoly, felelősségteljes munkának tartottam, és tartom a mai napig ezért volt a halogatás.
Mára a fő tevékenységemmé, hivatásommá, szenvedélyemmé vált a munkám ezen része. Sok állomáson, lépcsőn, fejlődési folyamaton mentem keresztül, és megyek a mai napig is. Úgy 10 éven keresztül alkalmaztam az alapképzésen tanultakat, készítettem hagyományos satírozott szemöldököket, szemhéj tusvonalakat, száj kontúrokat. Az áttörés a Long-time liner gépem vásárlásával történt meg, amikor is a forgalmazó a gép eladását egy igen borsos árú 4 napos tanfolyamhoz kötötte. Sokalltam persze a drága tanfolyam árát, de aztán rájöttem, hogy nagyon is jó befektetés volt. Rengeteget tanultam, a szálazott szemöldök tetoválást, a teljes, rúzsozott hatású ajaktetoválást is megtanultam, megszerettem. Sosem felejtem el az első szálazott szemöldök tetoválás próbálkozásaimat, ami nem volt tökéletes, de én nagyon örültem neki! Ha összehasonlítom a ma készültekkel, hát jelentős különbség látható.

Ezzel kezdetét vette a sminktetoválás mániám… Azóta folyamatosan képzésről – képzésre járok, konferenciákra, külföldi neves sminktetoválók munkáit, videóit, szaklapokat tanulmányozok. Rendszeresen járok találkozókra, ahol más „sminktetoválás mániás” kolléganőkkel tapasztalatot cserélünk, ill megbeszéljük a problémás eseteket is. Azóta egyre jobb festékeket ismerek meg, és folyamatosan  a sminktetoválási technikák száma, amivel egyre szebbé, boldogabbá tehetem a vendégeimet. Nincs annál nagyobb öröm számomra, amikor a vendég boldogan távozik a megszépült arcképével. Ez fontosabb számomra minden anyagi megbecsülésnél, bizton állíthatom!

Mostanában egy új tetoválógéppel bővítettem a gépparkomat, ezzel könnyebben, pontosabban, precízebben tudom szépíteni a hozzám forduló hölgyeket.

Nem telik el egy hónap sem, hogy ne jelentkezzek valamilyen képzésre, és nagy örömömre szolgál, hogy az ország legkiválóbb tetoválóitól tanulhatok. A közelmúltban elvégeztem egy Artistry eyebrow (microblading, vagy japán technika) tanfolyamot a legtermészetesebb hatást kedvelőinek, egy Butterfly színes szemhéjsatír tanfolyamot a különlegességet kedvelőknek, és tervezem a legújabb szemöldök tetoválás technika a Soft powder technika, a finom, púderhatás megtanulását is.

Ezt a blogot azért indítottam, hogy folyamatosan tájékoztassalak benneteket kedves vendégeim a sminktetoválás érdekességeirőlújdonságairól, beavassalak benneteket egy kicsit a kulisszatitkokba is. Remélem, számíthatok az érdeklődésetekre, ígérem, nem fogok túl sok időt rabolni tőletek, ez az első kivétel volt! 🙂