SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

A szem szépségének kiemelésére

A szemhéjtetoválás optikailag nagyítja a szemet, szép keretet ad, kifejezőbbé teszi a tekintetet. A sminktetoválások közül a szemhéjtetoválás az, ami minden nőnek  jól áll.

A szemhéjtetoválás azt segíti elő, hogy a nap minden szakában a szemünk ki legyen emelve, ne kelljen félni az elkenődéstől, elmaszatolástól. Profi géppel, profi tudással olyan kontúrvonalat tudunk készíteni a vendégeinknek, ami ceruzával, tussal nem biztos hogy elkészíthető.

A tetoválást minden esetben előrajzolás előzi meg, a vendéggel egyeztetve nézzük meg, kinek melyik forma, vastagság a legmegfelelőbb. A tetoválás előtt érzéstelenítés történik, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a kezelés.

A SZEMHÉJTETOVÁLÁS TÖRTÉNHET

Szempillasűrítéssel, ezzel a módszerrel a szempillák közé kerül a festék, ezáltal kifejezőbbé, sűrűbbé válik a szempilla,ez a legtermészetesebb szemkihúzás. Ez történhet az alsó és a felső szemhéjnál is.

A vékony vonalnál a szempillák közé is kerül szintén a festék, csak már egy vékony vonalat pigmentálunk a szempillák tövébe.

Klasszikus, vastagabb vonallal, ezáltal erőteljes, határozott tusvonal hatást érünk el. Ez nagyon szépen kiemeli, nagyítja a szemet.

Szemhéjtetoválási technikáink

Füstös szemhéjsatírozás

Ez a technika olyan hatást kelt, mintha óvatosan elsatíroznánk egy ceruzával húzott vonalat.

Színes személysatírozás

Ezen technika alkalmazása esetén különböző színeket is használhatunk, melyek egymásba oldódnak. A butterfly satírozás több színnel készül, így változatos, mégsem kelt tolakodó hatást.

Szempillasűrítés vékony, vagy hagyományos tusvonallal

Ezzel a technikával sűrűbbé válik a szempilla, ez a legtermészetesebb szemkihúzás.

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem