Szervezetünk első számú védelmi vonala a bőrünk, ezért ennek ápolására mindig fontos odafigyelni. Egyrészt érdemes arra törekedni, hogy megóvjuk a káros hatásoktól, de mindenképp szükséges gondoskodni a bőr hidratálásáról, mert ez az alapja az egészséges szerkezetnek. Ezt sokan szeretik szakemberre bízni, ám az utóbbi hetekben erre sajnos csak limitáltan volt lehetőség. Szerencsére ma már számtalan olyan készítmény kapható, amiknek köszönhetően az otthoni bőrápolás is egyszerűvé és hatékonnyá vált, így semmit sem kell nélkülöznöd!

Az otthoni bőrápolás első lépéseként meg kell határozni, hogy milyen típusú a bőröd. A normál típussal rendelkezők a legszerencsésebbek, hiszen nekik a bőrük mindenhol sima és bársonyos. A száraz bőr hajlamos feszülni, hámlani, kirepedezni, míg a zsíros szinte mindig csillog és tapintásra is zsíros érzetű. Kombinált bőrtípusod van, ha száraz és zsíros területeket is találsz. Az otthoni bőrápolás következő lépéseként egy kicsit jobban szemügyre kell venned a bőröd: nézd meg, hogy milyen hibákat találsz, mi az, ami zavar, amin változtatni szeretnél. Pattanások? Aknék? Hámlás? Sajnos nagyon sokféle bőrprobléma jelentkezhet, de ahogy eddig, nálunk most is mindenre megtalálod a megfelelő megoldást.

Az egészséges bőr alapja a jó hidratáltság, azaz a megfelelő víztartalom. Ehhez nagyon fontos az is, hogy elegendő mennyiségű folyadékot igyál, ám szinte mindenkinek szüksége van némi plusz segítségre, hidratáló krémre. Az utóbbi időszakban nagyon sokan küzdenek azzal, hogy a sok kézmosástól kiszárad a bőrük, ezért a kézfej bőrének hidratálásra érdemes kiemelt figyelmet fordítani!

Szeretnél jobban odafigyelni az otthoni bőrápolásra? A szalonban megvásárolható kedvenc készítményeidet otthon sem kell nélkülöznöd, ezek továbbra is megvásárolhatóak! Keress ezzel kapcsolatban e-mailben az erikaszepsegszalonbgy@gmail.com címen, vagy az Erika Szépségszalon Facebook oldalán, a https://www.facebook.com/Erika-Sz%C3%A9ps%C3%A9gszalon-307364022644760/ oldalon messenger üzeneten keresztül! A termékeket átveheted a szalonban személyesen, időpont egyeztetés alapján, de szívesen el is postázom számodra!