A selymesen sima, bársonyosan puha bőrt a hölgyekhez kötjük, a rendszeres szőrtelenítés eddig az Ő szépség rutinjuk része volt. A szépségszalonok hölgyek részére kínáltak szőrtelenítést átmeneti vagy akár végleges eredménnyel. Ez a trend egy ideje már a férfiak számára kínált szolgáltatásokkal megfordulni látszik.

A férfiak körében egyre gyakoribb, hogy nemcsak az arcukat borotválják, hanem egyéb testrészeik ápolásához is borotva után nyúlnak. Tudjuk, hogy a borotválásnak megvannak a maga hátrányai, az egyik legszembetűnőbb a rövid távú hatása. Pár nap elég ahhoz,hogy megjelenjenek újra azok a fránya szőrszálak és a simaság máris odalesz.

A megoldás lehet a férfiak részére is elérhető lézeres szőrtelenítés. Gondolj bele, hogy mennyivel egyszerűbb lesz az életed egy lézeres szőrtelenítés igénybevétele után! A lézeres szőrtelenítés lehetőségével élni több előnyt is visz az életedbe.

A nyár közeledtével nem árt felkészülni az izzadásra, ami szőr borította bőrrel jóval kellemetlenebb következményekkel jár. Az erős testszag mérsékelhető, ha sima a bőr, hiszen ez higiénikusabb megoldás. A különbséget Te is azonnal érzékelni fogod. Nemcsak a hétköznapokban jön jól az ápolt, szőrmentes bőr, de például sportolásnál is. Kevésbé érzed jól magad a bőrödben a fokozott izzadás, testszag miatt, esetleg rontja a teljesítményedet a szőr? A lézeres szőrtelenítés végleges megoldás.

Sok férfi szenved a túlzott szőrnövekedéstől, annyira, hogy nem is mert levetkőzni mások előtt a szőrös háta, mellkasa stb. miatt. A lézeres szőrtelenítés abban is segít, hogy a szőrösebb testfelületeken ritkítsa a szőrt, így azoknak is jó választás lehet, akik nem teljesen sima bőrfelületet képzeltek el, csak kevésbé sűrű szőrzettel is elégedettek lennének.

lézeres szőrtelenítéshez egy előzetes állapotfelmérés, konzultáció szükséges, mert bizonyos esetekben nem lehet elvégezni a kezelést. Kérj időpontot, ha elhatároztad magad, a lézeres szőrtelenítés egész évben végezhető! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tudsz kapcsolatba lépni kollégáinkkal!