Az arcápolás napi rutinja tökéletes arra, hogy a bőrtípusnak megfelelő és az életkorhoz igazodó ápolást kapja az arcbőr. Arra viszont kevés, hogy az idő múlásának nyomait elhalványítsa. Erre a célra a modern arckezelések rendszeres alkalmazása ajánlott.

A modern szépészeti eljárások a korszerű kozmetikai berendezések használatával el tudják érni, hogy az arcbőr állapota javuljon, szó szerinti arcfiatalítás történjen. A Mesoskin is egy ilyen arcfiatalítást végző kezelés.

Miért van szükség a Mesoskinre? Az otthoni napi arcápoló rutin alkalmazása hasznos, de nem a leghatékonyabb. ha arcfiatalításról van szó. A krémek, esszenciák, szérumok, maszkok, hámlasztók és egyéb kozmetikai termékek csak a bőr felső rétegébe jutnak be, ami azt jelenti, hogy igazán lényegi változást nem tudnak előidézni. A Mesoskin berendezés viszont az elektroporáció felhasználásával képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni az értékes hatóanyagokat.

A bőrfiatalító arckezelés során több fázisban történik az arcbőr megtisztítása, megújítása, méregtelenítése. A kozmetikus profi termékekkel végzi az arcfiatalítást, a hatóanyagokat pedig a Mesoskin készülékkel viszi a bőr alá, hogy ott fejtsék ki a pozitív hatásukat.

A Mesoskinnel történő arcfiatalítás már egy-két alkalom után is hatásos, de kúraszerűen érdemes alkalmazni az igazán látványos eredményekért, ami 4-6 kezelést jelent pár hetente. Milyen érezhető és látható eredményekkel jár ennek az arcfiatalításnak az alkalmazása? A bőrfiatalító kezelés az arcot kontúrosabbá, a bőrt tömörebbé, rugalmasabbá, feszesebbé teszi. Az apró ráncok el is tűnhetnek, a mélyebb ráncok pedig el is halványulhatnak. A bőr öregedési folyamatai lassulnak, a hatás pedig tartós marad, a kezelés többször is megismételhető.

Tapasztald meg milyen, amikor évekkel fiatalabbnak nézel ki és foglalj időpontot szalonunkba Mesoskin bőrfiatalító arckezelésre! Az arcfiatalítás ma már nem csupán szike és tű felhasználásával lehetséges és a szemmel látható eredményekért sem kell hatalmas összegektől megválni.