A borotva csak átmeneti megoldást nyújt, a gyantázás fájdalmas, a szőrtelenítőkrém macerás, az epilátor használata időigényes.

Szőrteleníteni azonban mégis kell, hiszen az ápolt, sima és selymes lábak és egyéb felületek szőrtelensége az igényes megjelenés alapvető feltételei. Gondoltál már arra, hogy a szőrtelenítést ne otthon végezd saját kezűleg, hanem inkább kozmetikusra bízd?

Most érdemes a kozmetikai szőrtelenítés mellett döntened, különösen akkor, ha olyan csúcstechnológiás lézeres szőrtelenítőgéppel végzik a műveletet, mint amilyen a mi szalonunkba is érkezik, méghozzá hamarosan!

A legmodernebb készülékek közé tartozik az IPL szőrtelenítőgép, amivel már rendelkezünk, valamint a csúcstechnológiás lézeres szőrtelenítőgép, amivel hamarosan kiegészítjük szépségszalonunk már meglévő berendezéseit. Miért olyan nagyszerű egy ilyen csúcstechnológiás lézeres szőrtelenítőgép? Nem véletlenül esett rá a választásunk, hiszen a legkorszerűbb technológiák egyike, és számos előnnyel jár a használata. Kifejtjük részletesebben is, hogy miért próbáld ki Te is az új gépünket!

A csúcstechnológiás lézeres szőrtelenítőgép az IPL technológiával ellentétben nem átmeneti megoldást hoz, hanem meghatározott kezelés szám után véglegesnek mondható szőrtelenítést nyújt a vendégeknek. Ez úgy lehetséges, hogy nem villanófénnyel dolgozik a gép, hanem lézersugarakkal. A lézert a szőrszálak pigmentanyaga elnyeli, a lézer pedig elpusztítja a szőrtüszőt, ami így már nem növekszik tovább.

A csúcstechnológiás lézeres szőrtelenítőgéppel történő kezelés teljesen fájdalommentes és tökéletesen hatékony. Bármilyen testrészen alkalmazható a lábszáraktól a bikinivonalon át az arcig. A többszöri kezelés eredménye a végleg sima, szőrtelen bőrfelület.

Ha Te is szeretnéd végre megtapasztalni, hogy milyen az állandó szőrtelenítési macera nélkül élni a hétköznapjaidat, mindig sima és selymes bőrrel rendelkezni, keress fel minket, és érdeklődj a csúcstechnológiás lézeres szőrtelenítőgépünkről! Megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen tájékoztatunk a kezelésről!