A sminktetoválások között évek óta a legnépszerűbb a szemöldöktetoválás.

A fejlődés viszont ezen a téren sem állt meg, és már nem csak a szálas vagy a satírozott technika jöhet szóba, hanem a forradalmian új, púderes szemöldöktetoválás is.

A púderes szemöldöktetoválás egyfajta átmenetet jelent a szálas és a satírozott között. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a szemöldök első része és a teteje egy picit világosabb lesz. Nem jelentős különbséget kell elképzelni a két vége között, a színátmenet pedig nagyon finom. Ettől, ahogy a nevében is benne van, picit púderes hatású lesz.

A púderes szemöldöktetoválás ötvözi a szálas és a satírozott technika előnyeit. Természetes hatású, tartós szemöldököt kaphatsz így, Sokkal kevésbé merev, mint a satírozott változat, azonban, mivel ez is „színezéssel” készül, tartósabb is lesz az eredmény, mint a szálas esetében. A púderes szemöldöktetoválásnál nagyon jól alakítható a forma. A technika lehetővé teszi a gyönyörű ív és a teljes szimmetria létrehozását.  A szálasnál hangsúlyosabb és tartósabb eljárás, ami ugyanakkor természetes hatású. Akkor ajánljuk, ha a satírozottat túl műnek találod, de szeretnél megszabadulni attól, hogy minden reggel a fürdőszobában rajzolgasd a szemöldököd. A púderes szemöldöktetoválással olyan hatást érhetsz el, mintha természetes lenne! Nagyszerű választás, ha szeretnéd kihangsúlyozni az eredeti színét, a sajátod túl ritka, esetleg a szálast már próbáltad, de nem voltál vele elégedett, mert érezted eléggé nagy változásnak.

Szeretnél többet tudni a púderes szemöldöktetoválásról? Fordulj hozzánk bizalommal! A honlapon megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk a kérdéseidre. Válaszd Te is a legújabb technikát, ha természetes hatású, tartós megoldásra vágysz! Bízd ránk magad, szalonunk modern eszközeinek, profi munkatársainknak és tapasztalatuknak köszönhetően biztos, hogy bennünk nem fogsz csalódni! Ne habozz, jelentkezz be hozzánk mielőbb!