Ugyan még egy hónap hátra van a télből, ráadásul még márciusban sem lehet teljesen elköszönni a melegebb ruhadaraboktól, azonban érdemes előre gondolkodni. Ugyanis, ha például lekerülnek a vastagabb, sötétebb harisnyák, leggingsek és helyüket a testszínű, vékony harisnyák veszik át, bizony problémát jelenthet a szőrtelenítés elhanyagolása. Szerencsére erre is van megoldás, ha időben gondoskodsz erről, és a végleges szőrtelenítést választod!

végleges szőrtelenítésnek köszönhetően örökre búcsút mondhatsz az epilátoroknak, gyantacsíkoknak vagy a borotvának, hiszen a sima láb bármilyen körülmények között biztosított lesz, így nem lesz szükséged ezekre a szőrtelenítő eszközökre. Sajnos nagyon sok tévhit hangzik el a végleges szőrtelenítéstől, pedig valójában egy biztonságos és fájdalommentes eljárás, aminek később sem láthatja kárát az egészséged, csakis a szőrszálaktól szabadulsz meg végleg.

De nem csak a lábadat teheted simává kezelésünkkel, a bikini-, hónalj-, has-, és a nemkívánatos arcszőrzet is eltűnhet néhány kezelés után! Bővebb információt honlapunkon, az IPL szőrtelenítés menüpontban olvashatsz.

Ha már Te is készülsz a jó időre, szeretnél időt és energiát spórolni, dönts a végleges szőrtelenítés mellett! A szolgáltatás igénybevételéért vedd fel velünk a kapcsolatot!