Szempilla styling

Igéző drámai szemek

Szempilla styling szolgáltatásunk keretében többféle technikát biztosítunk az elérni kívánt eredmény, és az adott igények szerint. Választhatsz látványosabb vagy természetes megoldást, de akár az érzékeny szemű vendégeink számára is tudunk lehetőséget biztosítani az igéző tekintet elérésére!

SZOLGÁLTATÁSAINK

SZEMPILLA DAUER

MŰSZEMPILLA

3D MŰSZEMPILLA

SZEMPILLA DAUER

Ha gyönyörűen ívelt pillákra vágysz!

Sok hölgynek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel egyenesebb, vagy majdnem teljesen egyenes, a hossza ellenére mégsem annyira szembetűnő, kifejező. A szempilla göndörítés hatására a lágyan ívelt szempillák szép keretet biztosítanak a szemnek. Sokaknak annyira egyenes a szempillája, hogy az egyre inkább elterjedt szálas szempilla hosszabbítást sem lehet rajta elvégezni anélkül, hogy előtte göndörítenénk a szempillát.

Az szempilla göndörítése 15 – 20 perc alatt megvalósítható, és egy – másfél havonta elegendő megismételni ahhoz, hogy mindig szép, íves szempillád legyen!

A kezelés nem csíp, nem irritálja a szemet, így akár a legérzékenyebb szeműek is igénybe vehetik.

 

MŰSZEMPILLA

Igéző, drámai műszempillák, a látványosabb végeredményért!

A műszempillák remek megoldást jelentenek azok számára, akik szeretik ha szempillájuk hosszú és sűrű, tekintetük igéző. Hordhatóak a hétköznapokban, de egy alkalmi smink megkoronázására is kiválóak.

Jelenleg a műszempilláknak három különböző típusát különböztetjük meg: tincses, soros, szálas. Tartósságuk különböző, viselésük a mindennapokban (pl. tisztálkodás, szauna, uszoda) nem jelent problémát, de mindenképpen körültekintő, kíméletes bánásmódot igényelnek.

 

TINCSES MŰSZEMPILLA

A tincses műszempilla – más néven dúsító pilla – tincsei 5 – 6 szál műszempilla összecsomózásból alakulnak ki. Ezeket a tincseket ragasztjuk fel a saját szempilla tövéhez. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, nem okoz irritációt. Négy különböző méretben létezezik: S, M, L, XL.

Vízzel, vagy oldószerrel távolítható el. Nem szabad dörzsölni, 24 óráig ne érje víz!

3D MŰSZEMPILLA

GYÖNYÖRŰ, TELJESEN TERMÉSZETES HATÁS

A pillákat szálanként speciális a 3D szempillákhoz használható ragasztóval illesztjük a saját szempilláidhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.

 

Mit is jelent mindez?

Szemenként kb. 30 – 50 db 3D szempilla szálat helyezünk fel. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló.

Használata alatt zuhanyozhatsz, úszhatsz, sportolhatsz, alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

Tartós pillák, élettartamuk 1,5- 2 hónap, csak a saját szempillánkkal együtt hullanak ki.

3D SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS ELŐTT

Kérjük smink nélkül érkezz

Ha kontaktlencsét hordasz kérjük, ne használd a 3D szempilla felhelyezése alatt

Előtte 3 – 4 nappal festesd a szempilládat ha szükséges

Sminktetoválás után 1 hónappal lehet szempilla hosszabbítást készíteni

A ragasztó kötési ideje 24 óra, ez idő alatt ne érje víz a szemedet

Pótlás: 3 – 4 hetente javasolt

Tekintsd meg árainkat!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem