A hölgyek számára az egyik örök és szezonális kérdés mindig az, hogy hogyan szabadulhatnának meg hosszú időre, vagy akár véglegesen is a kellemetlen szőrszálaktól

Manapság erre a kérdésre számtalan válasz létezik, azonban a klasszikus eszközök, vagyis a borotva és az epilátorok nem biztosítják a megfelelő végeredményt. Ha Te is számtalan eszközt és kezelést kipróbáltál már, de egyikkel sem voltál elégedett, szabadulj meg a kellemetlen szőrszálaktól IPL szőrtelenítéssel!

Az IPL szőrtelenítés egy fájdalommentes és tartós beavatkozás, azonban ahhoz, hogy az utóbbi teljesüljön, többször meg kell ismételni a kezelést, mert az IPL szőrtelenítés során az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat tüntetjük el. A ráfordított idő és energia azonban garantáltan kárpótolni fog Téged, ugyanis hosszú évekre elfelejtheted a borotvát, vagy az epilátor használatát.

Ha szeretnél bejelentkezni az IPL szőrtelenítésre, vagy kérdésed lenne a kezeléssel kapcsolatban, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!