Bőrünk szépsége jelentős tényező a mindennapokban, főleg a hölgyeknél.

Sok nő folyamatos pakolásokkal, különféle krémekkel és módszerekkel szeretné megőrizni bőre szépségét. Manapság már megannyi krém, arcpakolás vagy bőrszépítő kezelés áll rendelkezésünkre, amikkel óvhatjuk bőrünket.

Az új technológiák között található a carbongéles arckezelés is. A carbongéles kezelés során lézersugarakkal egy speciális carbon-krémet visznek fel az alany bőrfelületére, ami a kezelés során csökkenti a pólusok méretét, továbbá megoldást nyújt különféle aknés hegekre és ráncokra. Rendszeres carbongéles kezelés esetén csökken az aknés hegek kialakulásának esélye, a bőr megszépül, egészséges és sima lesz a kezelt bőrfelület, valamint javul bőrtónusunk. A carbongéles kezelés előnyei, hogy fájdalommentes, nincsenek mellékhatások, nincs felépülési idő és a kezelés által gyors eredmény érhető el.

Ha szeretnéd visszanyerni bőröd szépségét vagy megelőzni az esetleges bőrelváltozások kialakulását, akkor gyere el hozzánk carbongéles kezelésünkre! Különféle bőrápoló, arcfiatalító kezelésekkel és további szolgáltatásokkal kapcsolatban tovább érdeklődhetsz weboldalunkon! Kérdések esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségek egyikén!