Sminktetoválás -Sminktetoválással a természetes hatású szépségért – Erika Szépségszalon Sminktetoválás - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Sminktetoválás

Sminktetoválással a természetes hatású szépségért

A sminktetoválás a mai kozmetika egyik legnagyobb jótéteménye. Nagyon sok nőnek nyújt, ápoltságérzetet, biztonságot, hogy a sminkje kifogástalan marad esőben, szélben, nyaraláskor, illetve otthon takarítás közben is. Fájdalommentes, hegképződés nélküli sminktetoválás Neked.

Szalonunkban a hazai piac vezető sminktetováló gépével a Long-Time-Limer géppel dolgozom, ami a sminktetováló gépek között a legjobb minőséget képviseli. Másik prémium minőségű gépünk a szintén német Silver Line gép. Többféle gépet használok a sminktetoválás során, mert különböző technikákat különböző gépekkel tudom elvégezni.

 • A sminktetoválás előnyei a mindennapok során

  sminktetoválásManapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sminktetoválás! Ennek legfőbb oka, hogy praktikussága és esztétikuma ellenére, viszonylag kis fájdalommal jár, és állandó eredményt kínál, melynek főként a rohanó hétköznapok során vehetjük hasznát. Hogy melyek ezek? Eláruljuk!

  1. Reggeli, illetve esti rutin – valljuk be, sok nő küzd a koránkelés kínzó kötelezettségével, főként, ha szeretne aznap is kifogástalanul megjelenni, hiszen ebben az esetben a sminkelés miatt legalább fél órával hamarabb kell kikelni az ágyból. A sminktetoválás segítségével ez a folyamat is lerövidíthető, hiszen a szemen, ajkakon vagy szemöldökön tündöklő végleges smink a nap minden szakában tökéletesen mutat!
  2. Bőr- vagy szépséghiba – sokakkal előfordul, hogy szemöldökük nem nő túl sűrűn, esetleg szempilláik vékonyszálúak, nem annyira kerek a szemük vágása, mint amennyire szeretnék, illetve ajkuk színe vagy formája sem megfelelő számukra. A sminktetoválás mindezekre megoldást kínálhat!
  3. Hegek eltűntetésére is alkalmas!

  A sminktetoválás további előnyeiről, és esetleges időpont egyeztetésről elérhetőségeinken érdeklődhetsz! Tedd egyszerűbbé az életed, egyúttal emeld ki a szépséged!

Várunk szalonunkban, ahol ingyenesen előrajzolást, tervezést végzek, hogy könnyebben kiválaszthassam a Neked legjobban megfelelő színt, és a formát. De elsősorban, hogy hogyan állna Neked egy szép ajak, szemöldök, vagy szemhéj tetoválás. Jelentkezz be most egy ingyenes tetoválás tervezésre minden kötelezettség nélkül. 

A tetoválásodra 100% garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy az első kezelésed után 3 hónapig ingyenes korrekcióra jöhetsz hozzám. Ez nem azt jelenti, hogy elsőre nem sikerülne a munkám, de a nagyobb pigment tartalom, és az esetleges hiányosságok miatt ez mindenképpen ajánlatos.


Balassagyarmaton és környékén, illetve Nógrád megyében egyedül nálam vehető igénybe ez az eljárás, ami sokkal precízebb, szebb, pontosabb munkát eredményez a más géppel készülteknél.

A sminktetoválás általában 2 - 5 évig marad benn a bőrben, ez függ a bőrtől, a bevitt festék színétől erősségétől. Minél sötétebb a szín, annál tovább marad bent a bőrben. Persze ez nem azt jelenti, hogy érdemes sötét kiabáló szemöldököt készítettni, a természetes hatás mindig szebb.

Szem, szemöldök, vagy száj tetoválás érdekelne jobban?

Nagyon fontos tanácsok Sminktetoválás előtt, után

Kérd tanácsainkat mielőtt kipróbálnád Sminktetoválás szolgáltatásunkat, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
Ajak tetoválás
Ajak tetoválás

Az. ajkak tetoválása a nőiesség legfontosabb kifejezője. A dús, piros, vagy éppen rózsaszínű ajkak szépen kiemelik arcunkat.

Tovább
Szemöldök tetoválás
Szemöldök tetoválás

A leggyakoribb sminktetoválás szalonunkban. Sokunknak okoz problémát a hiányos, vagy éppen rossz formájú szemöldök.

Tovább
Szemhéj tetoválás
Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás a szem szépségének kiemelésére szolgál. Optikailag nagyítja a szemet, kifejezőbbé teszi a pillantást.

Tovább