Szempilla styling

Szempilla styling

Igéző drámai szemek

Szempilla styling szolgáltatásunk keretében többféle technikát biztosítunk az elérni kívánt eredmény, és az adott igények szerint. Választhatsz látványosabb vagy természetes megoldást, de akár az érzékeny szemű vendégeink számára is tudunk lehetőséget biztosítani az igéző tekintet elérésére!

SZOLGÁLTATÁSAINK

3D MŰSZEMPILLA

Szempilla Lifting

3D MŰSZEMPILLA

GYÖNYÖRŰ, TELJESEN TERMÉSZETES HATÁS

A pillákat szálanként speciális a 3D szempillákhoz használható ragasztóval illesztjük a saját szempilláidhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.

 

Mit is jelent mindez?

Szemenként kb. 30 – 50 db 3D szempilla szálat helyezünk fel. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló.

Használata alatt zuhanyozhatsz, úszhatsz, sportolhatsz, alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

Tartós pillák, élettartamuk 1,5- 2 hónap, csak a saját szempillánkkal együtt hullanak ki.

3D SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS ELŐTT

Kérjük smink nélkül érkezz

Ha kontaktlencsét hordasz kérjük, ne használd a 3D szempilla felhelyezése alatt

Előtte 3 – 4 nappal festesd a szempilládat ha szükséges

Sminktetoválás után 1 hónappal lehet szempilla hosszabbítást készíteni

A ragasztó kötési ideje 24 óra, ez idő alatt ne érje víz a szemedet

Pótlás: 3 – 4 hetente javasolt

SZEMPILLA LIFTING

Ha nem szeretnél műszempillát

A szempilla lifting olyan lehetőséget kínál, amellyel természetes megjelenést lehet elérni anélkül, hogy műszempillákat kellene alkalmazni, és a mindennapi sminkrutin egyszerűsíthető vele.

 

Mi az a szempilla lifting?

A szempilla lifting egy szépségkezelési eljárás, amelynek célja a természetes szempillák íveltségének és megjelenésének fokozása anélkül, hogy hosszabbítókat vagy műszempillákat alkalmaznánk. A folyamat során speciális vegyületeket és eszközöket alkalmaznak a szempilla ívének megváltoztatására, így láthatóbbá és dúsabbá válnak.

A szempilla lifting során a szempillákat egy speciális ragasztóval rögzítik egy kis hengerműbe vagy párnába, majd olyan vegyületeket alkalmaznak rájuk, amelyek megváltoztatják az ívet. Ezután alkalmazzák a fixálót, hogy a szempillák az új formájukban maradjanak. A kezelés általában körülbelül 45-60 percig tart, és az eredmény akár 6-8 héten keresztül is tartós lehet.

Természetes hatású szempilla göndörítési eljárás

Ha a természetes pilláid hosszúak, de nem elég íveltek, akkor ezt a kezelést Neked ajánljuk.

Bár a szempilla lifting nem teszi hosszabbá a szempillákat, az ívelés és dúsítás optikailag növelheti a szempillák hosszúságát, így a természetes szempillák hosszabbnak tűnhetnek.

Mivel a szempilla lifting nem igényel ragasztót vagy műszempillák anyagát, ezért azok is igénybe vehetik ezt az eljárást, akik érzékenyek a szemkörnyéki bőrre vagy allergiásak a ragasztókra.

De ha csak ideiglenesen szeretnéd fokozni a szempilláid megjelenését, akkor a szempilla lifting jó lehetőséget kínál anélkül, hogy hosszabb távú kötelezettséget jelentene a számodra, mint a műszempillák vagy hosszabbítók.

Tekintsd meg árainkat!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem