Sminktetoválás

SMINKTETOVÁLÁS

Természetes hatású sminktetoválás, mely kihangsúlyozza szépséged!

A sminktetoválás sokunknak nyújt megnyugvást, hogy sminkünk kifogástalan marad esőben, szélben, nyaraláskor, illetve akár otthon takarítás közben is. Nem beszélve a rengeteg időről, amit megspórolhatunk a szépségápolási rutinunkból!

Milyen esetekben tudunk neked segíteni?

Ha szeretnéd lerövidíten a reggeli, esti rutinodat. A sminktetoválás segítségével ez a folyamat lerövidíthető, hiszen a szemen, ajkakon vagy szemöldökön tündöklő sminktetoválás a nap minden szakában tökéletesen mutat!

Bőr- vagy szépséghibák korrigálása esetén. A ritka, vagy hiányos szemöldök,  a vékonyszálú szempillák, a szem vágásának kerekítésére, vagy az ajkak formájának, színének javítására is tökéletesen alkalmas egy szépen elkészített  sminktetoválás, mely kiemeli a természetes vonások kontúrjait.

Szépségszalonunkban fájdalommentes, hegképződés nélküli, csodásan természetes sminktetoválást készítünk Neked!

Mivel dolgozunk?

A hazai piacvezető sminktetováló gépével, a Long-Time-Limer géppel dolgozunk, ami a sminktetováló gépek között a legjobb minőséget képviseli. Másik prémium minőségű gépünk a szintén német Silver Line gép. Többféle gépet használunk a sminktetoválás során, mert a különböző technikákat különböző gépekkel készítjük el. Balassagyarmaton és környékén, Nógrád megyében egyedül az Erika Szalonban vehető igénybe ez az eljárás, ami sokkal precízebb, szebb, pontosabb munkát eredményez.

AJAK TETOVÁLÁS

A nőiesség kifinomult kiemelése

Az ajkaktetoválás a nőiesség kifinomult kiemelése lehet. A dús, piros, vagy éppen rózsaszínű ajkak szépen kiemelik az arcunkat. Egy szép ajaktetoválással kiemelheted ajkaid formáját, színét, amelyre maximum egy szájfény szükséges. De ha más színű ajkakat szeretnél egy-egy alkalomra, rúzs segítségével természetesen megteheted.

MILYEN AJAKTETOVÁLÁST VÁLASSZAK?

Teljes ajaksatír

A nőiesség legfontosabb kifejezője az ajak. Gyönyörűen kiemeli, megszínesíti az arcot, ápolt, csodás hatást kelt. A szemöldök tetoválás után talán ez a technika szépíti meg leginkább az arcot.

Ez esetben a teljes ajkat tetováljuk meg, igény szerint erősebb, vagy kevésbé határozott  szájszéllel. Készülhet természetes hatású, enyhén rúzsozott, vagy akár intenzívebb formában is.

Ezzel a technikával javíthatunk az ajkaink formáján, volumenjén, ajakfeltöltés nélkül is.

Ajánlott az ajaksatír azoknak, akiknek túl vékony az ajkuk, és azoknak is akik színtelen , vértelen ajkakkal rendelkeznek. De azoknak is, akik elégedettek az ajuk formájával, méretével, csak szeretnének egy kicsit színesebb, élénkebb ajkakat maguknak.

Lágy ajaksatír

A lágy satírnál nem csak kontúrozást végzünk, hanem az ajkak vonalán belül is fokozatosan elhalványodik az ajaktetoválás színe. Ezt abban az esetben végezzük, ha valaki nem szeretne egy éles kontúrt, de teljesen sem szeretné az egész száját tetováltatni. Ehhez az is szükséges, hogy megfelelően dús legyen az ajak, mert így lehet az átmenetet kialakítani a művelet során.

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Ha gyönyörű, természetes hatású szemöldököt szeretnél

A leggyakrabban végzett sminktetoválás szalonunkban, a szemöldöktetoválás. Nagyon sok nőnek okoz problémát a hiányos, vagy éppen nem előnyös formájú, aszimmetrikus szemöldök. Ezzel az eljárással javíthatunk a formán, a hiányzó részeken, és mivel a festés csak rövid ideig nyújt megoldást, a szemöldök színét is hosszú ideig meg tudjuk őrizni.

MILYEN SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁST VÁLASSZAK?

Több típusú megoldással állunk a rendelkezésedre, hogy biztosan megtaláld azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább megfelel az ízlésednek!

Satírozott technika

Ez az egyik  legközismertebb és legrégebb óta alkalmazott módszer. A szemöldök teljes felülete besatírozásra kerül. Hiányos vagy ritka szemöldök esetén ajánljuk. 

Szálazott szemöldök tetoválás

Lényegesen természetesebb hatású az előző típusnál, ezért nagyon népszerű napjainkban. 

Mikor ajánlom Neked ezt a tecnikát?

 • Ha valóban nagyon természetes hatásra vágysz.
 • Ha nem szeretnéd, hogy a környezet észrevegye, hogy tetovált a szemöldököd
 • Elegáns, finom megoldást preferálsz
 • Ha a szemöldököd hiányos, ritkás
 • Amennyiben fiatalító hatást szeretnél

A szálazott tetoválás készülhet még…

Kombinált, vagy hibrid formában is, amikor finoman alásatírozok a szálacskák alá, ezzel intenzívebb hatást kölcsönzök a szemöldöködnek. Így nem látszódik ki a bőröd színe, hanem finom barna árnyalatot kap.

Fontos megjegyezni, hogy a szálazott tecnika élettartama rövidebb, mint más típusú tetoválásoknál. Ez azért van, mert kevesebb pigment jut a bőrbe, az is csak vékony vonal formájában. Itt kb.1,5-2 év az élettartam, de ez függ a pigment színétől, és a vendég bőrtípusától is.

Púderes softpowder-ombre

Kiváló lehetőség, ami átmenetet képez a természetes és a satírozott szemöldöktetoválás között. Az egyik legújabb technika, gyönyörű, több színből készülő,  rajzosabb hatású, a mai trendnek megfelelő tetoválás. Akkor ajánlom Neked, ha frissíteni szeretnéd a satíros, vagy szálazott tetoválásod, és picit erőteljesebb, tartósabb hatásra vágysz.

Mikor válaszd ezt a szemöldök tetoválás fajtát?

 • Ha nem szimmetrikus a szemöldököd
 • Ha arra a hatásra vágysz, amikor a tartós festés már pár napos a szemöldöködön 
 • Nem szeretnél erős, intenív szemöldököt
 • Ha tetszik neked a rajzosabb, sminkeltebb hatás
 • Ha a kikopott satíros, vagy szálazott szemöldöködet szeretnéd megújítani
 • Ha kevésnek találnád a szálazott tecnikát

Ha nem tudsz dönteni, akkor is bátran hozzánk fordulhatsz, hiszen mi segítünk megtalálni azt a lehetőséget számodra, ami valóban illik a megjelenésedhez!

Keress minket bizalommal, ha szemöldöktetoválást szeretnél, nem fogod megbánni!

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

A szem szépségének kiemelésére

A szemhéjtetoválás optikailag nagyítja a szemet, szép keretet ad, kifejezőbbé teszi a tekintetet. A sminktetoválások közül a szemhéjtetoválás az, ami minden nőnek  jól áll.

A szemhéjtetoválás azt segíti elő, hogy a nap minden szakában a szemünk ki legyen emelve, ne kelljen félni az elkenődéstől, elmaszatolástól. Profi géppel, profi tudással olyan kontúrvonalat tudunk készíteni a vendégeinknek, ami ceruzával, tussal nem biztos hogy elkészíthető.

A tetoválást minden esetben előrajzolás előzi meg, a vendéggel egyeztetve nézzük meg, kinek melyik forma, vastagság a legmegfelelőbb. A tetoválás előtt érzéstelenítés történik, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a kezelés.

A SZEMHÉJTETOVÁLÁS TÖRTÉNHET

Szempillasűrítéssel, ezzel a módszerrel a szempillák közé kerül a festék, ezáltal kifejezőbbé, sűrűbbé válik a szempilla,ez a legtermészetesebb szemkihúzás. Ez történhet az alsó és a felső szemhéjnál is.

A vékony vonalnál a szempillák közé is kerül szintén a festék, csak már egy vékony vonalat pigmentálunk a szempillák tövébe.

Klasszikus, vastagabb vonallal, ezáltal erőteljes, határozott tusvonal hatást érünk el. Ez nagyon szépen kiemeli, nagyítja a szemet.

Szemhéjtetoválási technikáink

Füstös szemhéjsatírozás

Ez a technika olyan hatást kelt, mintha óvatosan elsatíroznánk egy ceruzával húzott vonalat.

Színes személysatírozás

Ezen technika alkalmazása esetén különböző színeket is használhatunk, melyek egymásba oldódnak. A butterfly satírozás több színnel készül, így változatos, mégsem kelt tolakodó hatást.

Szempillasűrítés vékony, vagy hagyományos tusvonallal

Ezzel a technikával sűrűbbé válik a szempilla, ez a legtermészetesebb szemkihúzás.

Tedd egyszerűbbé az életed, és emeld ki a szépséged!

Kiegészítő szolgáltatásaink sminktetováláshoz

Ingyenes konzultáció

Várunk szalonunkban ingyenes konzultációnkra, ahol előrajzolást, tervezést végzünk, hogy könnyebben kiválaszthassuk a Neked legjobban megfelelő színt, és a formát. De elsősorban, hogy hogyan állna Neked egy szép ajak, szemöldök, vagy szemhéj tetoválás.

 

Jelentkezz be most egy ingyenes tetoválás tervezésre minden kötelezettség nélkül!

%

GARANCIA

A tetoválásodra 100% garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy az első kezelésed után 3 hónapig ingyenes korrekcióra jöhetsz hozzánk, hogy biztosítsuk a nagyobb pigmenttartalmat.

Fontos tanácsok mielőtt belevágnál!

Kérd tanácsainkat, hogy tökéletes legyen a végeredmény!

13 + 4 =

ÁRLISTA

Sminktetoválás

 

Sminktetoválás

ÁRAK

Felső szemhéj vékony, normál, szempillasűrítéssel

38.000 Ft / 48.000 Ft

Felső szemhéj lágy satírral

62.000 Ft

Felső szemhéj füstös hatású

67.000 Ft

Alsó szemhéj tetoválás

25.000 Ft

Szemöldöktetoválás

55.000 Ft

Ajak teljes satírozása

69.000 Ft

A sminktetoválás árak 1 ingyenes korrekciót tartalmaznak 3 hónapon belül. Ha 3 hónapon túl és 6 hónapon belül történik a korrekció, úgy a teljes ár 30 %-a a tetoválás ára.
24 hónapon belül a színfrissítés /1 alkalom/ az aktuális ár 60 %-a.
A színfrissítés korrekciója az aktuális teljes ár 20 %-a.
3 éven belül színfrissítés 10% kedvezmény.

Tekintsd meg árainkat!

Kérdésed van?

Kollegáink szívesen segítenek Neked a döntésben tanácsaikkal. 🙂

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldj nekünk üzenetet!

Hívj minket

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

 

Erika Szépségszalon minden jog fenntartva © 2019 - | Készítette Beauty Marketing Experts

Cím: 2660Balassagyarmat, Rákóczi út 18. | Telefon: +3635300760

Adatvédelem