A tél mindenki bőrét megviseli, aminek köszönhetően tavaszra már kifejezetten elhasználódottnak, fakónak, fáradtnak érezheted az arcbőrödet. A hideg, a fűtés, a napfény hiánya és a kevesebb, természetes forrásból származó vitamin megviseli a szervezetet, ami nyomot hagy az arc bőrén is. Tavasszal mindenki szeretne ragyogni, felébred a vágy bennünk arra, hogy kicsit megújuljunk és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
Szépségszalonunkban többféle kezelést is igénybe vehetsz, ami kifejezetten a tavaszi megújulást szolgálja. Válassz a tavaszi feltöltő, hidratáló arckezelések közül, és lépj ki magabiztosan az utcára!

A kozmetikai kezelések egyik favoritja a szalonunkban is végzett lézeres mezoterápia. A lézeres mezoterápia az ismert eljárás tű nélküli változata. A kezeléshez használt készülék kozmetikai lézer segítségével segíti elő a bőr hidratálását, feszesítését, a hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe és ott fejtik ki a hatásukat. A lézeres mezoterápia során a kozmetikus orvosi tisztaságú hatóanyagokat, illetve professzionális termékeket juttat a bőrbe, amik teljes egészében hasznosulni tudnak. A lézersugarak ezen túl a bőrbe jutva elősegítik a sejtek stimulálását és a bőr természetes megújulását. Egy ilyen kezelés célzott és látványosabb, hatékonyabb, mint az otthoni, bolti kozmetikai termékekkel végzett arckezelés.

lézeres mezoterápia egyaránt tökéletes ráncok halványítására, lifting kezelésnek, mélyhidratálásra, bőrfrissítésre és egy kis megújulás, megfiatalodás elérésére. A lézer és a hatóanyagok együttes ereje érezhető és szemmel látható eredményeket nyújt, pontosan azt, amire Neked is szükséged van egy hosszú, szürke tél után! Gyere el szalonunkba, és fogadd a bókokat a kezelés után!

Lépj kapcsolatba szépségszalonunkkal, és jelentkezz be lézeres mezoterápiára, ismerd meg a tavaszi feltöltő, hidratáló arckezeléseinket! A honlapunkon szereplő elérhetőségeinken tudsz hozzánk bejelentkezni, de akár személyesen, a szépségszalonban is kérhetsz időpontot lézeres mezoterápiára!