szempilla lifting egy viszonylag új, a szempillák dúsítását célzó eljárás – tudj meg róla mindent!

Ha gyönyörű, ívelt szempillákra vágysz, de nem szeretnél műszempillával bajlódni, mivel a természetesség híve vagy, akkor a szempilla liftinget neked találták ki! A segítségével dúsabbnak tűnő, természetes szempilláid lesznek, ami akár 6-8 héten át is tart, és ez idő alatt minden tekintetet magára vonz. A szempilla lifting során szempilláid a göndörítéssel ellentétben nem a végüknél, hanem a tövüknél kerülnek megemelésre, ami optikailag növeli a hosszukat.

szempilla lifting számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználnod. Az eljáráshoz kizárólag hipoallergén készítmények használhatóak, tehát allergiások számára is biztonsággal alkalmazható. A szempilla lifting kezelés után 24 órával már véglegessé válik a szempillák állapota, azaz érheti őket víz, gőz és smink, nem igényelnek semmilyen extra elővigyázatosságot. Az eljárás a rövid és a hosszú szempillákon egyaránt látványos hatást eredményez, tehát biztosan nálad is hatásos lesz!

Sok esetben kifejezetten ajánlott a szempilla lifting alkalmazása a műszempilla helyett. Ilyen a fentebb már említett allergia, de akkor is érdemes ezt választanod, ha egyenes, vagy lefelé álló szempilláid vannak, illetve rendezetlen hatásúak, illetve, ha nem szeretnéd minden nap a szempillaspirált használni.

Fontos viszont, hogy a szempilla liftinget nem elég egyszer megcsináltatni, hiszen a szempillák folyamatosan cserélődnek, így egy idő után kevesebb lesz az olyan szál, ami már átesett a kezelésen, ami ismét rendezetlen hatást kelt majd. Rendszeres ismétléssel azonban a hatás tovább is kitolható, tehát érdemes eleinte havi egyszer részt venni szempilla lifting kezelésen, majd később ritkítani az alkalmakat.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a szempilla lifting, válassz bennünket! Ha időpontot szeretnél foglalni, vagy kérdésed lenne a szempilla liftinggel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!