Te, aki biztosan figyelemmel kíséred a neten látható szemöldök tetoválásokat, láthatod, hogy milyen sok fajtája van.
 
SATÍROZOTT TECHNIKA
SZÁLAZOTT TECHNIKA

Bizony hosszú évekig egyfajta technika létezett, a satírozott, vagyis ami úgy nézett ki, mintha most festettük volna be tartós festékkel a szemöldöködet. Aztán, úgy 7-8 éve megjelent a szálazott szemöldök, ami már természetesebb hatású volt, de csak egy bizonyos, egymásra dőlő szálirányt követett. Megjegyzem, mióta megtanultam kb. 6 éve95%-ban ezt a technikát alkalmazom, a vendégek kérésére. Persze nem bánom, mert én is úgy gondolom, hogy igényesebb, természetesebb szemöldök készíthető ezzel a módszerrel.

Nemrégiben azonban újabbnál-újabb technikák terjednek el a világon, főleg itt, Európában. Ezek megjelenése mind arra mutat, hogy minél szebb, természetesebb szemöldököket tudjunk készíteni. Persze ezeknek az új trendeknek megvan az a hátránya, hogy kevesebb ideig maradnak bent a bőrben, mint a satíros társaik. Ennek az az oka, hogy mivel kevesebb pigment, kisebb felületen jut be a bőrbe, ezért a hámréteg folyamatos megújulása miatt előbb ki is kopik. Sokan ezt hátránynak érzik, és hibának tekintik, pedig ha meggondoljuk, hogy az életkorunk változásával a vonásaink is változnak. Meg esetleg az ízlésünk, az aktuális trend is változik, így nekünk is van lehetőségünk a változtatásra.

Néhányan anyagi okokra hivatkoznak, hogy gyakrabban kell készíttetni, többet kell rá költeni. De arra nem gondolnak, hogy mennyivel többet költenek hajfestékre, műkörömre, esetleg 3D szempillára. És a szemöldökünk nem ér annyit, hogy mindig rendben legyen?

Én is folyamatosan képzem magam, tanulom az újabbnál újabb tecnikákat, hogy Nektek mindig a legújabb trendeket tudjam nyújtani, legyen lehetőségetek választani. Természetesen együtt döntjük el, hogy mi a legmegfelelőbb a Te számodra. 

Akkor nézzük a szemöldök tetoválás fajtait:

  1. A legrégebbi, leghatározottabb stílus a SATÍROS.
  2. Hagyományos, KLASSZIKUS szálrendezésű.
  3. TERMÉSZETES hatású szálrendezés.
  4. ARTISTRY eyebrow (microbladdig, japán technika).
  5. SOFT POWDER porhatású tetoválás.
  6. HIBRID tetoválás (microblading+szálazás kombinációja).
  7. 3D hatású tetoválás.

Láthatjátok, van választék bőven. Ezek mind lehetőségek arra, hogy mindenkinek egyedileg megtervezve, az egyén karakterének, arcának megfeleően tudom elvégezni a tetoválását.