Mindent meg szeretnél tenni azért, hogy az arcbőröd sokáig szép és fiatal maradjon? Ehhez nem elég csupán a napi, rutin bőrápolást beiktatni, többre van szükség! Érdemes rendszeresen felkeresni profi kozmetikust, aki gondoskodik arról, hogy a maximumot hozza ki az arcbőrből. A különféle arckezelések személyre szabottan segítenek a bőrnek megújulni, mint ahogyan a savas hámlasztás is teszi.

Az arcbőrnek szüksége van arra, hogy az elhalt sejteket eltávolítsuk, ami a kor előrehaladtával már egyre inkább fontossá válik. A fiatal arcbőrnek ez magától megy, azonban a harmincas évekbe lépve már lassul a folyamat, nem árt egy kicsit rásegíteni. A savas hámlasztás pontosan olyan kezelés, aminek az a célja, hogy a bőr felső rétegét kíméletesen, de hatékonyan távolítsa el. Ne gondolj fájdalmas, drasztikus kezelésre, ami után vörös és érzékeny marad a bőröd. Természetesen a házi arcradírozásnál kíméletesebb, mégis célravezetőbb eljárásról van szó, mert a savas hámlasztás bőrtípusnak megfelelő módon fejti ki hatását, mindezt pedig anélkül, hogy feleslegesen irritálná a bőrt.

Az arcradírral ellentétben a savas hámlasztás nem teszi ki az arcbőrt durva és szükségtelen dörzsölésnek, a speciális termék olyan módon képes megújítani a bőrt, hogy közben nem okoz neki sokkot. A savas hámlasztásnak különféle típusai vannak, és az ehhez alkalmazott termékeknek is eltérő az erőssége. Érdemes fokozatosan haladni a leggyengébbtől az erősebbig, a kezelést kúraszerűen ajánljuk az optimális eredmény érdekében. A savas hámlasztás ideális időszaka a tél, mivel ilyenkor a legkevesebb napsugárzás éri a kezelés után érzékeny bőrt. A látható hatás eléréséhez legalább 6-8 alkalommal szükséges a savas hámlasztást igénybe venni, a kezelések között pár hétnek kell eltelnie, hogy a bőrt ne érje kár. Egy évben tehát1-2 kúra beiktatása javasolt, ennél többször már nem ajánlott a savas hámlasztást igénybe venni, hiszen ez már a bőr számára nem előnyös.

Keress fel minket, és próbáld ki a savas hámlasztást, ha szeretnéd, hogy a bőröd ne legyen fáradt, fakó, érdes! Tegyél időben ellene, és előzd meg az idő múlásának káros hatásait!