A Daith piercing nemcsak egy extrém ékszer, hanem gyógyító hatású kiegészítő is egyben! A piercingek az extrém kiegészítők közé sorolhatóak, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki, akinek piercingje van, arra törekszik, hogy kitűnjön a tömegből, hogy megbámulják és egyedibb legyen másoknál. A Daith piercing azok közé a kiegészítők közé tartozik, amiknek plusz funkciója is van. Egyrészt díszít, másrészt segíti a viselőjét abban, hogy jobban érezze magát.

A fejfájás kegyetlenebb típusa, a migrén, rengeteg embernek megkeseríti az életét. Hiába a modern orvostudomány, a legelterjedtebb módszer még mindig csak a migrén egyik fő tünetének, a fájdalomnak a csillapítása. Az erős fájdalomcsillapítók hatásosak lehetnek ugyan, de hosszú távon nincsenek jó hatással például a májra. A Daith piercinget nem véletlenül hívják másik nevén migrén piercingnek is. A testékszer ugyanis képes a pokoli fejfájásban szenvedők életét megkönnyíteni.

A Daith piercing szúrása nem akárhová történik, hanem egy konkrét helyre, ahol képes kifejteni az egészségre gyakorolt, pozitív hatásait. A Daith piercinget a fülbe, a hallójárat fölött, annak bemeneténél található porcba kell szúrni. Miért éppen ez a pont az, amit a Daith piercing konkrét helyének kijelöltek? Természetesen nincs benne szemernyi véletlen se. Az alternatív gyógymódon alapuló elhelyezés a stimulációt segíti elő. Itt találhatóak az úgynevezett Tragus és Daith pontok, amiket ingerelve lehet előidézni a hasogató fájdalom enyhítését.

Daith piercing többféle eredetű fejfájás enyhítésére is alkalmas, a testékszer elhelyezése, a stimulációs pontok kiválasztása ezért meghatározó. A szúrás előtt szakszerű konzultációra van szükség és egy olyan, hozzáértő szakemberre, aki megfelelően be tudja helyezni az ékszert.

A szépség és boldogság tehát együtt jár ezzel a piercinggel. Ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél még több információt megtudni róla, keress minket bizalommal! A megadott elérhetőségeinken időpontot is kérhetsz piercing szúrásra!