A 3D műszempilla természetes hatású, szebb pillákkal keretezi a szemeidet! A szempilla csak egy apró kis szál, de annál nagyobb hatással van a megjelenésre. Minél több van belőle, minél hosszabban nyúlik az arcod fölé, annál csábosabb és feltűnőbb lesz tőle a tekinteted. A szempilla kiemelése sminkkel lehetséges, de a műszempillákkal történő pótlás még látványosabb eredményt tud elérni.

A műszempillákból is többféle van, soros, félsoros, a tincses és a szálas. A 3D műszempilla az utóbbi kategória képviselője. Miért válaszd pont a 3D műszempillát, ha szeretnél változtatni a természetes adottságaidon? Ez a típus azért előnyös, mert a műpillákat szinte meg sem lehet különböztetni az igaziaktól. Egy jól képzett és ügyes kezű kozmetikus keze alatt olyan szempilla készül, ami nincs eltúlozva és megőrzi a természetes hatását.

A 3D műszempilla egyenként kerül a helyére, az eredeti pillákra, azokhoz hasonló küllemben. A pillák méretben, ívben és hosszúságban is különbözőek és az eredeti pillák közé kerülnek. Ennek köszönhetően lesz az eredmény ellenállhatatlan, dús és hosszú szempilla.

Azzal persze számolnod kell, hogy a szálankénti felhelyezés megkövetel Tőled némi türelmet, több órát is ott kell feküdnöd a kozmetikusnál, de hidd el, hogy megéri! A 3D műszempilla nagyon tartós, akár két hónapon keresztül is tudod hordani, anélkül, hogy elengedné magát. Gyakorlatilag akármit csinálhatsz benne, nem kell változtatnod a szokásaidon, sport, strandolás, szauna sem árt neki, mert a pára, gőz és a víz sincs negatív hatással a tartására vagy az állapotára. Könnyű, csodásan mutat, nem jár vele zavaró érzés és még sminkelhető is.

3D műszempilla természetesen nem árt az eredeti szempilláidnak sem, sokan tartanak ugyanis ettől a negatív következménytől. A műszempillától tehát nem lesz kevesebb szempillád. Ehhez az is kell, hogy olyan szakember készítse a 3D műszempillát, aki hozzáértő, tapasztalt és a vendég adottságait is figyelembe veszi a pillák kialakításánál. Kérj időpontot tőlünk és szépülj 3D műszempillákkal!