Füllyukasztás, piercingek - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Füllyukasztás, piercingek

Fülbevaló belövés, köldök, orr, ajak piercing

Köldök piercing
Prémium minőségű orvosi fémből készült titán ötvözetű köldökékszerek, amelyek minimális kellemetlenséggel kerülnek be a köldöködbe! Az ékszert érzékeny bőrűek is viselhetik.

Sokan viselnek piercinget - melyet speciális szalonokban, vagy tetováló stúdiókban lehett eddig behelyeztetni. A már megszokott, és jól bevált fülbelövés mintájára kifejlesztették a köldök piercing belövésére szolgáló biztonságos, steril körülményeket biztosító eszközt. A köldök piercing belövésére szolgáló eszköz nem csak kilyukasztja, hanem a lyukasztással egyidejűleg be is helyezi a piercinget a köldökbe, mely a fülbelövéssel megegyezően teljesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás. A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel szúrjuk a köldököt hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével belőjük a köldök ékszert a köldökbe.

A Medisept köldöklyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő lyukasztáshoz képest.

Kevésbé fájdalmas, mert a köldöklyukasztó a köldök átszúrásával automatikusan elhelyezi az ékszert a köldökbe nincs szükség további műveletre. Ellenben egy hagyományos tű úgy épül fel, hogy a fémtűn egy műanyag hüvely helyezkedik el. A kettőt együtt szúrjuk át, így a köldök és a műanyag hüvely közötti ellenállás nagyobb. Ha nagyobb az ellenállás, a fájdalom is nagyobb. Ne felejtsük el, hogy a műanyag hüvely még egyszer, ellentétes irányban is mozog, hogy visszahúzzák az ékszert a köldökbe a köldök átszúrása után.

Gyorsabb, mert a kézfejünk teljes erejét használva szúrjuk át a köldököt egy mozdulattal, automatikusan elhelyezve a köldökbe az ékszert.

Higiénikusabb, mert a nem érintjük kézzel a steril ékszert. Az ékszer behelyezését követően nem fogjuk meg a golyó formájú zárórészt, hogy felcsavarjuk, mert az egy speciális tartóban helyezkedik el, aminek a segítségével kerül rögzítésre.

A kezelés menete
 • Lefertőtlenítjük a bőrödet, ahová az ékszer kerül.
 • Bejelöljük a piercing helyét.
 • Egy steril csipesszel összeszorítjuk a bőrt, ezzel el is zsibbad a köldök.
 • Speciális készülékkel egy pillanat alatt belőjük az ékszert.

Vendégeink elmondása alapján kis kellemetlenséggel jár ez az eljárás, ami sokkal kevésbé fáj a hagyományos szúrással szemben. Kivétel nélkül rosszabbra számítottak, ez a véleményük. A behelyezés után utókezelő géllel, és tanácsokkal látjuk el a vendégeinket.

Néhány tudnivaló a köldök piercinggel kapcsolatban
 • 18 év alatt írásos szülői beleegyezés szükséges.
 • Hozzájárulási nyilatkozat aláírása, elolvasása és ápolási útmutató átvétele feltétele a köldök lyukasztásnak.

A köldök piercing ára
9.000 Ft
az ékszerrel együtt.Orrpiercing
A köldök piercinghez hasonlóan az orr piercinget is Medisept lyukasztó készülékkel végezzük. Többféle orvosi fémből készült ékszerek közül választhatsz, legyen az Swarovski köves, vagy sima arany, ezüst gömböcske. Nagyon hamar gyógyul, nagyon hosszú utókezelést nem igényel. Fájdalomérzet szinte teljesen elhanyagolható, 10 perc alatt elkészül, a jelöléstől elkezdve a lövésig.

Az orr piercing belövésről
A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem hagyományos tűvel szúrjuk át az orrcimpát hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével belőjük az orr piercinget az orrba.

A Medisept orrlyukasztóval történő belövés három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő lyukasztáshoz képest.

Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó az orr átlövésével egyidejűleg automatikusan elhelyezi az ékszert az orrba, így nincs szükség további műveletre. Ellenben a hagyományos tűvel történő szúráskor az orr átszúrása után a tűt kihúzzák az orr cimpából majd a frissen szúrt lyukba vissza szúrják a kiválasztott orr piercinget. Így két lépésben történik a művelet.

Gyorsabb, mert egy mozdulattal kilyukasztja a gép az orrot automatikusan elhelyezve benne az ékszert. Higiénikusabb mert a kezelő a szúrás során nem érinti a steril ékszert.

A legjobb minőségű anyagból készült, amivel tökéletesen lehet orrot lyukasztani. A Medisept által gyártott Titánium ékszerek megegyeznek a gyógyászatban használt implantátumok anyagával amik garantáltan nikkelmentesek így a testben nem okoznak allergiát, ezáltal teljesen természetesek és nagyon rugalmasak. Nagyon fontos az ékszerek minősége, mert nem mindegy a gyógyulási idő, és a gyulladási folyamatok elkerülése, ami kevésbé jó minőségű anyagoknál igen gyakori.

A belövés menete
 • Lefertőtlenítjük a bőrt.
 • Bejelöljük az ékszer helyét.
 • Egy pillanat alatt a Medisept készülékkel belőjük az orr piercinget.
 • Utókezelő géllel bekenjük a seb szélét.
 • Ellátunk utókezelési tanácsokkal.

Az orr piercing belövés ára:
6300 Ft
az ékszerrel együtt.Fülbelövés
Fülbelövést már legalább 15 éve végzek, igen nagy gyakorlattal rendelkezem. Eleinte pici gyerekeknek nem válalltam, de mióta a Medisept fülbelövő készülékét használom, már nem okoz ez sem problémát. Nem csattan, akár fekve is be lehet lőni a kicsik fülét, ami nagy előny a fülbelövésnél. Mennyire fáj ez a kicsiknek? Pár perces sírás után megnyukszanak a babák, és ez a legkíméletesebb módszer egyenlőre. Az általunk használt fülbevalók nem nyomják a babák fejét, mert a fülbevalók végzárója úgy van kiképezve, hogy védje a babák fejét a szúró részektől.

A fülbelövés a fülbevalóktól függően
Studex Universal hagyományos füllyukasztó készülékkel: 3500 Ft  /fülbevalóval együtt/

Studex 75 készülékkel: 4000 Ft + a választott fülbevaló ára
 Fülbelövés, füllyukasztás újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek részére
Fülbelövést, füllyukasztást leggyakrabban újszülöttek, csecsemők és kisgyermekek esetében végzem. A fülbelövéssel nagy gyakorlattal 1990 óta foglalkozom, a Studex cég kiváló termékeivel.

A következő sorokat olvasva kronológiai sorrendben informálódhatnak a lehetőségekről. Igyekeztem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket kiragadni és azokra választ adni, amennyiben egyéb kérdésük, kérésük lenne a szolgáltatás igénybevétele előtt kérem keressenek elérhetőségeim bármelyikén, szívesen állok rendelkezésre.

Ősszel és télen a sapkás időszakban javasolt-e a fülbelövés kislányoknál?
Amennyiben a fülbelövő szakember szakszerűen és pontosan végzi a fülbelövést, akkor a keletkezett lyuk iránya a fülcimpán az arccal párhuzamosan fut, ezért sem szúrhatja a fülbevaló szárvége a fül mögötti területet, így garantáltan nem kényelmetlen a hason alvó vagy télen és ősszel sapkát viselő kislányoknak a fülbevaló viselése ebben az időszakban sem.

További Szolgáltatásaink

Sminktetoválás
Sminktetoválás

A sminktetoválás a mai kozmetika egyik legnagyobb jótéteménye.

Tovább
Testkezelések
Testkezelések

Flabélos vibrációs tréner, hullámmasszázs, rádiófrekvenciás zsírbontás, Wiener kozmetikumok.

Tovább
Szőrtelenítés
Szőrtelenítés

IPL szőrtelenítés és piladerm enzimes tartós szőrtelenítés.

Tovább
Őssejt stimulációs hajkezelés
Őssejt stimulációs hajkezelés

Világújdonság! Nagyon sok embernek, nőknek, férfiaknak egyaránt okoz problémát a hajhullás. A haj nem csak dekorációs kellék, hanem sokkal több annál. Kifejezi személyiségünket, a fiatalság, vitalitás , egészség érzetét kelti.

Tovább
Egyéb szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink

Füllyukasztás, piercingek, 3D műszempilla szempilla dauer, tincses műszempilla.

Tovább
Videóink
Videóink

Videók

Tovább