Epiladerm - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Epiladerm

Enzimes tartós szőrtelenítés

Epiladerm enzimes, cukorgyantás szőrtelenítési eljárás a világos, vagy szőke szőrökre! Ha nem tudjuk a lézeres szőrtelenítést alkalmazni nálad különböző okok miatt, mint pl. a szőröd színe nem megfelelő, vagy babát vársz, akkor kiváló módszer a tartós-végleges szőrtelenítésre az Epiladerm rendszer.

A kezelés menete
  • Először a primer zsírtalanítóval előkészítjük a bőrt.
  • A megfelelő, kb. 1 - 2 mm-es szőrt leszedjük a cukorgyantával a szőrnövekedéssel megegyező irányba. Ez azért fontos, mivel a cukorgyantától sokkal kevesebb szőrszál törik be a szőrtüszőbe, így nem zárja el a szőrszál az enzim útját.
  • Rögtön a gyantázás után bekenjük a két fázisú enzimmel a bőrt, majd lehetőség szerint rámegyünk néhány percig ultrahanggal a jobb bejutás érdekébe.
  • A maradék enzimet bemasszírozzuk a bőrbe, mely nem csak tartósan szőrtelenít, hanem egyben ápolja is a bőrt.
  • Otthoni utóápoló termékeket ajánlunk. Sikeres és tartós eredmény érdekében a teljes kúrát végig kell vinni, így a teljes szőrnövekedési fázist lefedjük.
  • Ahhoz, hogy az optimális eredményt elérjük minimum 12 kezelésre van szükség, melyet 2 - 6 hetente végezzünk el, természetesen ez függ az egyéni adottságoktól és az elfogadható eredmény megítélésétől. 3 - 5 kezelés után láthatóan csökkenni fog a szőr mennyisége, viszont ennek mértéke függ az egyén genetikájától, ezért a szükséges kezelés mennyisége egyénenként változhat.

Az enzimatikus szőrtelenítésről és a szőrnövekedés természetéről
Néhány esetben a vendég átmenetileg azt érzékelheti, hogy fokozódik a szőrnövekedése az első kezelések után, mivel a teste így reagál az enzimatikus kezelésekre. Ez azonban még hatékonyabb és láthatóbb eredményeket fog hozni a későbbi kezelések során.

Ugyanabban az időben, nem mindegyik szőrszál kerül az anagén fázisban, vannak úgynevezett alvó szőrszálak, melyek csak a következő kezelésre, vagy jó pár hónap múlva kerülnek ebbe a fázisba. A szőrnövekedés mértékét számos tényező és hormon befolyásolja, ilyen például a terhesség, gyógyszeres kezelések, stressz, a klíma változás, mindezek kihatással lehetnek a kezelés menetére és hatékonyságára.

A fentebbiek miatt az újonnan kinőtt szőrszálak (alvó szőrszálak) fenntartó, utókezelő EpilaDerm® kezeléseket tehetnek szükségessé. A képzett EpilaDerm® kozmetikus megbecsüli a kezelések megkezdésekor a legoptimálisabb ismétlési periódust, majd néhány kezelés után, értékelve a vendég egyedi reakcióját, megváltoztathatja az ismétlési periódus hosszát.

A kezelést 3 - 4 hetente végezzük az arcon, testen 6 - 8 hetente.

További Szolgáltatásaink

Sminktetoválás
Sminktetoválás

A sminktetoválás a mai kozmetika egyik legnagyobb jótéteménye.

Tovább
Testkezelések
Testkezelések

Flabélos vibrációs tréner, hullámmasszázs, rádiófrekvenciás zsírbontás, Wiener kozmetikumok.

Tovább
Szőrtelenítés
Szőrtelenítés

IPL szőrtelenítés és piladerm enzimes tartós szőrtelenítés.

Tovább
Őssejt stimulációs hajkezelés
Őssejt stimulációs hajkezelés

Világújdonság! Nagyon sok embernek, nőknek, férfiaknak egyaránt okoz problémát a hajhullás. A haj nem csak dekorációs kellék, hanem sokkal több annál. Kifejezi személyiségünket, a fiatalság, vitalitás , egészség érzetét kelti.

Tovább
Egyéb szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink

Füllyukasztás, piercingek, 3D műszempilla szempilla dauer, tincses műszempilla.

Tovább
Videóink
Videóink

Videók

Tovább