Ajak tetoválás - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Ajak tetoválás

A nőiesség legfontosabb kifejezője

Az ajkak tetoválása az arcon a nőiesség legfontosabb kifejezője lehet. A dús, piros, vagy éppen rózsaszínű ajkak szépen kiemelik az arcunkat. Szalonunkban 3 féle módon végezzük a száj tetoválást: 

Ajak kontúrozása
Ez a legrégebbi irányzata az ajaktetoválásoknak, ami az ajkak körbekontúrozását jelenti. Ebben az esetben az ajkak széleit emeljük ki, és ez a legritkábban alkalmazott ajak tetoválási eljárás. Divatjamúlt és természetellenes. Sok  esetben a vendég ezzel a kéréssel fordul hozzám, de a saját és kolléganőm teljes ajaksatír példáján sikerül lebeszélnem róla. Természetesen aki mindenképpen ehhez az eljáráshoz ragaszkodik, elvégzem a kezelést.

Lágy ajak satír
A lágysatírnál nem csak kontúrozást végzünk, hanem az ajkak vonalán belül is fokozatosan elhalványodik az akaktetoválás színe. Ezt abban az esetben végezzük, ha valaki nem szeretne egy éles kontúrt, de teljesen sem szeretné az egész száját tetováltatni. Ehez az is sükséges, hogy megfelelően dús legyen az ajak, mert így tudom az átmenetet kialakítani a művelet során.

Teljes ajak satír
Ebben az esetben az egész ajkakat tetováljuk meg, ilyenkor nagyon szép, természetes hatású, enyhén rúzsozott, vagy akár intenzívebb  végeredményt kapunk. Ezzel a technikával javíthatunk az ajkaink formáján, volumenén ajak feltöltés nélkül. A megfelelően kiválasztott szín, forma segítségével az ajak újra formálhatóvá és kiemeltté válik. Ajánlott ez a tetoválási forma azoknak, akiknek túl vékony az ajkuk, és azoknak is akiknek színtelen, vértelen ajkakkal rendelkeznek. De azoknak is akik elégedettek az ajkuk méretével, színével, csak szeretnének egy kicsit színesebb, élénkebb ajkakat maguknak. Egy szép ajaktetoválással kiemelheted ajkaid formáját, színét, amelyre maximum egy szájfény szükséges. De ha más színű ajkakat szeretnél egy-egy alkalomra, rúzs segítségével természetesen megteheted.

További Szolgáltatásaink

Sminktetoválás
Sminktetoválás

A sminktetoválás a mai kozmetika egyik legnagyobb jótéteménye.

Tovább
Testkezelések
Testkezelések

Flabélos vibrációs tréner, hullámmasszázs, rádiófrekvenciás zsírbontás, Wiener kozmetikumok.

Tovább
Szőrtelenítés
Szőrtelenítés

IPL szőrtelenítés és piladerm enzimes tartós szőrtelenítés.

Tovább
Őssejt stimulációs hajkezelés
Őssejt stimulációs hajkezelés

Világújdonság! Nagyon sok embernek, nőknek, férfiaknak egyaránt okoz problémát a hajhullás. A haj nem csak dekorációs kellék, hanem sokkal több annál. Kifejezi személyiségünket, a fiatalság, vitalitás , egészség érzetét kelti.

Tovább
Egyéb szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink

Füllyukasztás, piercingek, 3D műszempilla szempilla dauer, tincses műszempilla.

Tovább
Videóink
Videóink

Videók

Tovább