Rólunk - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Rólunk

Üdvözlünk az oldalunkon, szeretnénk, ha megismernél bennünket!Mi, az Erika szépségszalon munkatársai azért vagyunk, hogy Neked a legjobb tudásunk szerint olyan kezeléseket, eljárásokat ajánljunk, ami biztosan a segítségedre lesz a különféle problémáidra, és kellemes környezetben valóban hatásos, komoly kozmetikai kezeléseket nyújtsunk Neked. Biztosan szereted a kényeztető, kellemes, nyugodt környezetben eltöltött perceket, órákat, nálunk ezt is megkaphatod, de orvosi szintű beavatkozasok is megtalálhatók a palettánkon.

Bemutatkozás
1990-ben nyitottam egy pici kozmetikát a város szélén. Hamar rájöttem, hogy talpon maradni csak folyamatos fejlesztéssel, tanfolyamokkal, képzésekkel lehet, de ez nem csak követelmény volt számomra, hanem belső indíttatás is! Mindig szenvedélyesen szerettem a munkámat, ami folyamatosan arra sarkallt, hogy kövessem a szépség szakmában megjelenő új tendenciákat, eljárásokat, vívmányokat.

Bencsik Erika sminktetoválás
Bencsik Erika
Szalon vezető tulajdonos, kozmetikus mester 

Mára már egy belvárosi patinás épületben, egy 70m2 exkluzív szalonban várom a kedves vendégeimet, de a külső ne tévesszen meg senkit, az áraim megfizethetőek, mivel szeretném a szolgáltatásaimat széles körben alkalmazni, illetve mindenki számára elérhetővé tenni!

Szalonomban csúcstechnológiákat alkalmazok, és nyomon követem a legújabb kezelési eljárásokat, néhány szolgáltatásom a régióban egyedülálló! Ilyen pl. lézeres mezoterápia, IPL. szőrtelenítés, a rádiófrekvenciás arc fiatalítás, dermarolleres ránctalanítás, lipo-lézeres zsírbontás és még sorolhatnám.

Régóta, kb. 20 éve foglalkozom tanulóképzéssel, a fiatal lányok mindig friss erőt, fiatalos hangulatot varázsolnak a szalonomba. A kollégáimat is a tanulóim közül választom ki, így biztosan az én metódusomat képviselik ők is. Akkreditált képzőhely vagyok, ami egy nagyon szigorú követelmény rendszert kíván meg az oktatóktól. Várom azok az érettségizett lányok jelentkezését, akiket érdekel ez az izgalmas és gyönyörű, de egyben nagyon nőies szakma!

Miért a mi szalonunkat válaszd?
 • Mert igényes, exkluzív helyen szépülhetsz.
 • Mert biztos lehetsz benne, hogy nálunk teljes diszkréció fogad, mi nem szivárogtatunk ki semmilyen információt Rólad.
 • Mert kedvesen, mosolygósan fogadunk.
 • Mert tisztaság, kellemes környezet, barátságos személyzet fogad.
 • Mert nem kell szoronganod ki tudod-e fizetni a kezelést, a Neked mindenben megfelelő szolgáltatásban részesülsz.
 • Mert biztos lehetsz benne, hogy a legújabb,a Neked legmegfelelőbb kezelésekkel várunk Téged.
 • Mert kávéval, kapucsínóval,teával,ásványvízzel várunk Téged.
 • Mert nálunk Te vagy a legfontosabb.

Kiemelt tanfolyamaim
 • Mestervizsga.
 • Sminktetováló alaptanfolyam.
 • Long-time-liner alaptanfolyam.
 • Mélyhámlasztás tanfolyam.
 • IPL villanófény tanfolyam.
 • Lézer tanfolyam.
 • Rádiófrekvenciás tanfolyam.
 • Image orvosi hámlasztás tanfolyam.
 • Miaomei masszázs tanfolyam.
 • Dermaroller tanfolyam.

Engedjétek meg, hogy bemutassam a velem dolgozó lányokat

Benkó Anita 3d szempilla készítés
 
Benkó Anita
Kozmetikus
Benkó Anita vagyok 2007-ben kerültem az Erika Szépsegszalonba mint tanuló, 2009-től dolgozom itt. Nagy örömömre szolgált, hogy olyan mesterhez kerülhettem, akitől rengeteget tanultam, nem csak a szakma szeretetét, hanem a folyamatos szakmai tudásszomjat is.Azóta is folyamatosan képzem magam különböző tanfolyamokon pl.: epiladerm, dermaroller, studex, wiener testtekercselés, lézeres mezoterápia. Leggyakrabban végzett tevékenységeim a 3D szálankénti müszempilla, IPL tartós szőrtelenítés, arckezelések. A szakma iránti legnagyobb odaadással és a legjobb tudásommal próbálom végezni a munkámat.
Lehoczki Eszter 3 d szempilla készítés
 
Lehoczki Eszter
Kozmetikus
Lehoczki Eszter vagyok, tanulmányaimat a Magyar Országos Ipartestületi Szakközép Iskolában végeztem, és a szakmai gyakorlatot pedig az Erika szépségszalonban, ahol máig is dolgozom. Az évek során több tanfolyamon is részt vettem, érdekelnek az újdonságok, szeretném tudásomat ls tapasztalataimat fejleszteni. Fontos számomra, hogy a vendég jól érezze magát, a kezelések alatt ki tudjon kapcsolódni, mindig szívesen jöjjön vissza és elégedetten távozzon.

Gyere, látogass meg minket, várunk szeretettel!


Színvonalas szolgáltatásokat kínáló kozmetikát keresel? Jó helyen jársz!

kozmetika Problémás az arcbőröd, és ügyes kezű, tapaszalt kozmetikust keresel rendszeres arckezelésekhez? Szeretnéd kényeztetni a tested és a lelked színvonalas kozmetikai szolgáltatásokat igénybe véve? Ha a kérdésekre igennel válaszoltál, van számodra egy jó hírünk, hiszen nem kell tovább kutatnod, hogy megtaláld a tökéletes kozmetikát!

Kozmetikánk magas színvonalú szolgáltatásokkal várja azokat a vendégeket, akik tisztában vannak azzal, hogy az ápolt megjelenés egyik alapvető feltétele a tiszta, egészséges arcbőr és ahhoz, hogy ez mindig adott legyen, bizonyos időközönként kozmetikai kezeléseken kell részt venniük. Mivel fontosak számunkra vendégeink, folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink kínálatát, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára szükséges szépészeti és kozmetikai kezeléseket, hiszen mindenki bőre különböző törődést igényel.

Tekintsd meg kozmetikánk szolgáltatásait, és válaszd ki a számodra szükséges kezelést, majd jelentkezz be hozzánk elérhetőségeinken! Várunk szeretettel!