Rólunk mondták - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Rólunk mondták

Elégedett vendégeink kedves szavai

Köszönöm a profi munkádat ! Gyönyörű lett a szemöldököm💋💋☺️Csak ajánlani tudom mindenkinek 👍👍👍
Bujnyik Barbara
Köszönöm a kiváló, hibátlan munkádat Erika!! Mindenkinek ajánlani tudom!!
Jakus Szilvia
Nagyon ügyes , szép munkát végez ! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek !!!!!!!
G. Katarina
Hosszú idő óta dédelgetett álmom a szemhéjtetoválás. Nem régiben rászántam magam, és a legjobb döntés volt amit hozhattam. Professzionális munka, kellemes,barátságos környezet. Erika pedig nyugalmával, bájával elvarázsolt. Bátran feküdtem a kezelőágyra. Rendkívül elégedett vagyok az eredménnyel. Minden reggel boldogan nézek a tükörbe. Jól döntöttem. Sokan megcsodálják a sminkem, és mindenkinek csak ajánlani tudom: a tetoválást és a Szépségszalont is!
A. Melinda
Erikát egy közös barátnőnk ajánlotta nekem. Budapestről autókáztunk le kétszer is a szép új szemöldökömért, de megérte. Nekem sem nem volt egyforma, sem nem volt szép vonalú, meg már itt-ott hiányzott is a vége, a színe is amolyan kese. :( Így, hát a nyáron a Balcsin, fényképezés közben derült ki, miért nem szeretem a képeken magamat. Hiányzott valami... Megdumáltuk a barátnőkkel és kiderült, hogy a szemöldökömmel "kéne, valamit kezdenem". Judit barátnőmnek panaszkodtam, hogy most akkor mi lesz velem, és Ő ajánlotta Erikát. Benne megbíztam, és jól tettem. Erika tényleg profi szakember. Csodákat tesz. Varázsol, és ez azért megy könnyedén neki, mert Ő maga is varázslatos személyiség. Köszönöm szépen! Nekem van a legszebb szemöldököm! Jeeeee!!! :)
Zólyomi Dóka Zsuzsanna
Különösen kellemes az atmoszférája az Erika szépségszalonnak. Mindig nyugalommal, békességgel tölt el, ha ide látogatok, még akkor is, ha nem csak én vagyok egyedül a szalonban. A lányok kedvessége, nyugalma, mosolygóssága rendkívül jó hatással van rám. Sajnos ritkán van időm eljönni ide, legalábbis sokkal kevesebb, mint szeretném.
P. Judit
Hosszas utánajárás után végre rászántam magam a sminktetoválásra, ami a legjobb döntés volt, mert rendkívül elégedett vagyok az eredménnyel. A szemhéjam és a szemöldököm is abszolút természetes hatású lett, mégis nagyon jól kiemeli az arcomat, tekintetemet. Amikor elérte a végleges színét, csak néztem magam a tükörben, és azt mondtam: igen, ez hiányzott rólam!
Barta Eszter
Nagyon elégedett vagyok a zsírbontó kezeléssel! A fekete nadrágom régebben úgy feszült rajtam, most pedig rendesen lötyög. Anyukám rám is szólt, miért húzgálom magamon. De én boldogan húzgálom, örülök, hogy lement jó pár centi. A csípőm, és a derekam 6 cm-el kevesebb, de a combom is vékonyabb lett, pedig a hasamat kezeltük. De a nyirokmasszázs hatására karcsúsodott a combom is.
Miskolcziné Tünde
Nem tudtam magamnak szépen kihúzni a szemem. Ha ki is festettem a szemem, pár óra alatt elmaszatolódott, vigyáznom kellett rá. Az első sminktetoválásom 2001-ben készült, a felső szemhéjam volt az, nagyon megszerettem. Azóta már a szemem alul, és a teljes szám is meg van csinálva.
Rádi Fatime
2000 óta van szemhéj, és szemöldök tetoválásom.Nagyon szeretem, nem tudom az életemet elképzelni nélküle. Nőiesebbnek érzem magam mióta elkészültek. Mivel allergiás vagyok mindenféle smink termékre, a tetoválás megszüntette ebből adódó problémáimat.
Kovács Erika