Tű nélküli ráncfeltöltés? Ismerkedj meg a Splendid FillAIR eljárással! - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Tű nélküli ráncfeltöltés? Ismerkedj meg a Splendid FillAIR eljárással!

A kor előrehaladtával a ráncok egyre szembetűnőbbé válnak az arcon, ami érthető módon az érintettek közül sokakat zavar.

Ők mindent kipróbálnak annak érdekében, hogy megszabaduljanak a kellemetlen jelenségektől, különböző krémeket alkalmaznak, fájdalmas kezeléseken vesznek részt, azonban a harcból legtöbbször a ráncok kerülnek ki győztesként. Egyeseket visszatartják a fájdalmas kezelések, ezért inkább megbarátkoznak a ráncokkal, azonban titkon mindig arra vágynak, hogy egyszer valamilyen módon visszakaphassák fiatalos, üde, feszes bőrüket. Ha Te is ezt a tábort erősíted és már minden krémet, szérumot kipróbáltál, de egyik sem győzött meg, jó helyen jársz! Egy Splendid FillAIR nevű, forradalmi megoldást kínálunk Neked, ami százszázalékban fájdalommentes!

A Splendid FillAIR eljárás nem más, mint egy tű nélkül ráncfeltöltés. A speciális kezelés során egy hyaluron pennel dolgozunk szalonunkban. Ez az eszköz sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe, fájdalommentesen. A tűs eljárásokkal ellentétben a Splendid FillAIR lehetővé teszi, hogy a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlathatóvá váljon a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül elmúlnak a külsérelmi nyomok, az eredmény pedig azonnal észrevehető. Az tű nélkül ráncfeltöltéshez alkalmazott hyaluron pen speciálisan erre az eljárásra kifejlesztett hyaluronsavat képes a bőrbe juttatni, így könnyedén lehet alkalmazkodni a vendég bőrének igényeihez. A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, például az életviteltől, életkortól, és a hiarulonsav típusától.

Ha meggyőzött Téged a rövid ismertető és szeretnéd kipróbálni ezt a forradalmi, tű nélküli ráncfeltöltést, keress fel minket és nyerd vissza velünk a fiatalságodat! Korszerű eszközökkel és minőségi szolgáltatás keretein belül ismerkedhetsz meg ezzel a modern eljárással, jelentkezz be hozzánk és add vissza bőröd fiatalságát mihamarabb! Várjuk jelentkezésedet elérhetőségeinken!