Szépség és meglepetés: ajándékutalvány karácsonyra - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Szépség és meglepetés: ajándékutalvány karácsonyra

Elkezdődött a nagy karácsonyi hajrá! Bizonyára már Neked is feltűnt, hogy az üzletekben egyre több a karácsonyi témájú termék, a kirakatok a karácsonyi dekorációk súlya alatt roskadoznak.

Te is egyre gyakrabban gondolkodsz el azon, hogy kit mivel lepj meg a szeretet ünnepén? Nem korai már most elkezdeni azon gondolkodni, hogy mi kerüljön a fa alá! Olyan ajándékra gondoltál, ami valamilyen szép kis csecsebecse, vagy pedig olyanra, amiben nemcsak gyönyörködni lehet, hanem használni is?

Gondoltál már az ajándékutalványra karácsonyi ajándékként? Nem akármilyen ajándékutalványra gondolunk, hanem olyanra, ami a megajándékozott örömére és javára válik. Ajándékutalványokat karácsonyra adni a másiknak egyre nagyobb divat manapság. Nem véletlenül, mert egyrészt konkrét dolgot adunk, másrészt mégis szabadságot biztosítunk a másiknak ahhoz, hogy kedve szerint használja fel egy adott területen.

Sokan vannak úgy vele, hogy sajnálják a pénzüket elkölteni drága arckezelésekre, mindig csak halogatják a legújabb testkezelések kipróbálását, nem mernek belevágni, nem merik igénybe venni a kiválasztott sminktetoválást. Viszont, ha valakitől ajándékba kapnak egy ilyen utalványt, akkor már megvan a lehetőség! Sminktetoválás, lézeres mezoterápia, RF arcfeszesítés, lipolézeres és kavitációs testkezelés, flabélos vibrációs  tréner, szőrtelenítés, műszempilla felhelyezés, dauer, füllyukasztás, orr- és köldökpiercing; ezzel még közel sincsen vége a sornak, szépségszalonunkban számos módon szépülhetnek még a vendégek. Sokféle, magas színvonalú és modern kezelés kipróbálására van lehetősége annak, aki karácsonyi ajándékutalványt kap! Az öröm garantált, hiszen ki ne örülne egy ilyen fajta meglepetésnek!

Keress meg minket bizalommal, és vásárolj szalonunkba szóló ajándékutalványt karácsonyra! Örvendeztesd meg vele egy rokonodat, ismerősödet, barátodat, adj  olyan ajándékot, aminek köszönhetően fiatalodhat, fogyhat, csinosabbá válhat! Ne hagyd ki a szalonunk szolgáltatásaira szóló ajándékutalványt karácsonyra! A részletekért lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és érdeklődj a karácsonyi ajándékutalványok részleteiről!